Keleti pályaudvar felújítása alatt hogy fognak járni a vonatok? (2019. Május)
Nyilván akkor kell utaznom, amikor vannak a munkálatok és 2 hétig zárva lesz a keleti..
Nem vagyok ismert Budapesten, és a reptértől a keletiig szoktam menni, mivel onnan Szolnok-Békéscsaba-Lökösháza irányába tartó vonattal szoktam menni.
Eddig a neten nem találtam pontos leírást. Valaki tud esetleg linket?
Leginkább az érdekelne, hogy ugye a reptérre érkezek, és hogy a vonat meg fog-e állni a Ferihegyi vasútállomáson? Mert eddig nem állt meg a keletiből induló vonat ott.
És ha nem, akkor Pesten honnan fog indulni ez a vonat?
Remélem a nyugatiból, mert azt hiszem az nincs olyan messze az Deák tértől ahol leszállok a buszról.
A segítőkész válaszokat előre is köszi.
A Nyugatiból indulnak a Békéscsaba felé tartó gyors- es IC vonatok, de Ferihegyen is megállnak, kár lenne beutaznod a varosba. Ferihegy vasútállomásig a 200E busszal utazhatsz, kb 10 perc az út a reptérről. Egy-ket padot, egy konténerpénztárt,két automatat, mobilbudit es esőbeállót leszámítva csak egy kisbolt az infrastruktúra ebben a vasúti megállóban, szóval úgy indulj a reptérről, hogy ne kelljen 50 percet ott rostokolnod.
Részletek a mav.hu/keleti oldalon
Köszönöm:)
Én úgy emlékeztem amikor a keletiből indultam, hogy azok a vonatok nem állnak meg a ferihegyi vasúton.
A keletiből óránként ment vonat közvetlen, de a ferihegytől csak 3 óránként.
Ráadásul ami a ferihegytől megy, ugye az jön a nyugatiból. Ott Szolnokon át kell szállni, mondjuk az nem probléma. Bár elég zavaros, hogy ami közvetlen megy átszállás nélkül a keletitől Lökösig, az miért nem áll meg a ferihegyen.
De szerencsére most nappal fog leszállni a gépem, nem úgy ahogy eddig, hogy este 8-9-re értem be. Mert akkor már csak a keletiből indult csak.
Köszi mégegyszer a válaszokat.
Az írásodból azt veszem ki hogy Ferihegytől a Keletibe mész?.....
Ha igen akkor minek?
Ferihegyröl Szolnoki átszállásal tudol menni13 előtt és után is....
13 után a B.csabai vonatok a Nyuagtiból indulnak majd minden órában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!