Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy vehetek így Máv bérletet?

Hogy vehetek így Máv bérletet?

Figyelt kérdés
A lakóhely és az iskola közé lehet 90%osat az oké. De az én lakóhelyemen megszűntették a vonatot, így a mellette lévő városig tudok csak menni. (Hogy újra indították-e azt nem tudom, de ha igen sem izgat, mert plusz 20km a bérletre, közben meg tök ritkán és lehetetlen időpontokban közlekedett a város és a falu között, a busz meg fél-egy óránként jár és tök olcsó rá a bérlet.) Most akkor csak kérek egy bérletet Bp. Kecskemét közé, bár nem Kméten lakok, hanem mellette, de vonattal csak addig juthatok el, vagy ilyen igazolásokkal is szenvednem kell, hogy miért oda megyek stb? Valahol itt olvastam, ha jól emlékszem, hogy kell igazolás arról, hoyg ahol lakok ott nincs állomás vagy mi.
2010. júl. 5. 18:33
 1/1 anonim válasza:
Szerintem simán vehetsz. És nehogy már neked kelljen igazolni. Nem is nézik igazán, ha meg nézik, ott áll az igazolványodban, hogy hol laksz, és ugye ott nincs állomás. Akkor meg nem büntethetnek meg. Ennyi.
2010. júl. 5. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!