Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonat ügyben kérnék egy kis...

Vonat ügyben kérnék egy kis eligazítást?

Figyelt kérdés

Előre mondom,hogy nagyon idegen nekem ez az egész vonat dolog,sose utaztam vele,max ilyen 4 megállókat a suliból.

Pestről Győrbe szeretnék majd menni és van egy olyan ami a Keletiből indul és azt írja a Wiki,hogy "napi 3-5". Ez a G10-es. Aztán a Máv menetrendben is megnéztem,hogy Keletiből Győrbe átszállás nélkül és ott óránként,egész estig mutat járatokat. Most akkor hogy van ez?

A másik amit találtam,az a Déliből indul,ez viszont már egyszerűbben néz ki,ez az S10-es,több megállója is van de ennél már mindenhol "óránként"-et írnak.

Szóval az a gyorsabb érdekelne,mert a Keleti közelebb is van,meg az a vonat gyorsabban is teszi meg azt az utat,de nem tudom,melyek azok az időpontok amikor indul.

A másik: Ezeknél már ugye indulás előtt meg kell venni a jegyet? Mert itt nálunk,a Nyugati és Kecskemét között közlekedőn utazás közben is lehet venni,de anno egy kiránduláson például meg megjártuk,mert ott már nem lehetett.

2019. márc. 25. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden óra 10 perckor indulnak InterCityk Sopron felé, Győr érintésével. Előtte vedd meg, de mivel helyfoglalós vonat, lehetséges, hogy elfogy a jegy. Főként péntek, vasárnap délután, este.
2019. márc. 25. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Ne a Wikipediát nézd, hanem a mavcsoport.hu oldalt. A Keletiből minden óra :10 és :40 perckor indul helybiztosítàsos vonat Győrbe hajnaltól estig, 1:20-1:25 órás menetidővel. Ezen kívül valóban van néhány G10 vonat is, ez lassabb, de olcsóbb is, cserébe nincs garantált helyed rajta. Jegyet mindegyikre előre kell venni, ha már a vonaton ülsz (és az elindult), már pótdíjazható vagy, ha nincs jegyed.
2019. márc. 25. 19:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. márc. 26. 13:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor melyikkel érdemesebb majd menni? A Keletiből vagy a Déliből indulóval? Vagy gondolom ezek alapján igazából tök mindegy.

Pénteken mennék egyébként,délelőtt.

2019. márc. 26. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:

A Keletiből indulók a gyorsabbak. Jóval gyorsabbak. 1:20-1:25 vs 1:57

2019. márc. 26. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, itt nézted-e, de itt még a napi változásokat is tudja a rendszer, ha dátumot is beállítasz:

[link]

2019. márc. 27. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen itt is nézelődtem.

Hát ma megvettem egy automatánál a jegyet, 11 óra 10 percesre. Remélem nem lesz semmi bibi :) Bár amilyen szerencsecsomag vagyok

2019. márc. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!