Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tesznek a repulon a...

Mit tesznek a repulon a kajaba, hogy ennyire laktato?

Figyelt kérdés
Szerintem zsenialis, 300 ember jollakik, mindenkinek jut olyan etel, amit szeret. Az etelnek el kell fernie kis helyen, es a valasztek se lehet nagy.
2010. júl. 3. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Te melyik repülőn voltál ???
2010. júl. 6. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Tudtommal repülőn nem lehet kajálni, még vizet se nagyon vihetsz fel újabban, nehogy abba rejtsd a bombát...

Ja és a fedélzeten tilos hangosan kimondani azt a szót, hogy BOMBA !

2010. júl. 6. 14:55
 3/5 A kérdező kommentje:

A repülön nem lehet enni???? Akkor Te még nem repültél... Nem az általam vitt ételre gondolok, hanem arra, amit ott adnak.

És már több, mint 20szor repültem airbus-on és boeing-en is. Kisgépen és transzatlantin is. A transzatlanti járatokon 2x van étkezés. Nehéz is lenne 15 óra evés-ivás nélkül, rendkívül száraz levegön.

2010. júl. 6. 18:24
 4/5 anonim válasza:
Folyadékot asszem fél litert vihetsz fel, és néhány országban inni is kell belőle. Am valami olyat raknak bele mint a mekiben, meg börgiben, hogy kevéssel is jól lakj, de az egészet meg kell enni, mert különben hasmenésed lesz, mert valami anyagot raknak a külsejére.
2012. ápr. 2. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak az a lényege, hogy normális minőségű alapanyagokból csinálják.

Meg lehet, hogy a sok egyhelyben ücsörgés miatt nem éhezel meg annyira:D

Én is sokszor utaztam már, de csak Európán belül, amikor nyaralni mentünk és én is észrevettem, hogy jó a kaja:D

2012. ápr. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!