1/8 anonim válasza:
Ahogy látom, ez csak a fedőlap, ezzel nem utazhatsz. A gyűjtőjegy 10 db külön jegyet tartalmaz, amik meg vannak számozva.
2/8 anonim válasza:
A képen nyomdai úton előállított gyűjtőjegy egy jegye látható. Önmagában is használható, nem kell a tömbben tartani.
Akinek kétsége van, íme a hivatalos infó:
3/8 anonim válasza:
Árváltoztatás után még egy évig érvényesek a régi jegyek. A legutóbbi áremelés azt hiszem 2013-ban volt, ha ez az utáni, akkor még jó.
4/8 A kérdező kommentje:
jó volt, több ellenőr is látta :)
2019. márc. 13. 12:56
5/8 A kérdező kommentje:
ja és tömbben van, csak a képen nem látszott.
2019. márc. 13. 12:56
6/8 anonim válasza:
Én pár éve amikor munkanélküli voltam és elfogyott a pénzem, narancssárga vonaljeggyel utaztam egy állásinterjúra és megbüntettek. A társaság amelyik hangoskodott, szemetelt a villamoson azoktól nem merték elkérni a jegyet, hagyták őket leszállni engem meg körbeálltak az ellenőrök pedig nem akartam elfutni vállaltam a következményeket.
7/8 anonim válasza:
Fel nem foghatom, hogy lehet, hogy egyesek jobban tudják a választ, mint a BKK.
Ott van a honlapon a jegy képe, egyértelműen beazonosítható. Az is, meddig és hogyan használható. Akkor hogyan lett ez 50%?
8/8 anonim válasza:
Legközelebb rendes képet tegyél fel, akkor nem írok hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!