Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hajnalban mkért úgy megy az a...

Hajnalban mkért úgy megy az a kicseszett busz, hogy ki van világítva az egész?

Figyelt kérdés

Se aludni, se semmit nem lehet így. Plusz az autósokat is zavarja, meg mindenki ne azt nézze, hogy fent ülök...

Így megyünk 60 km-ert.

2019. febr. 19. 05:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%

Én csak az éjszakai világítást (csökkentett) használom, ami úgy működik, hogy akkor, és csak addig vált teljesre, amíg valamelyik ajtó nyitva van. Engem is zavar a szélvédőben visszacsillogó teljes utastér, mert alig látok ki előre.

(A régebbi Ikaruson meg egyszerűen csak a fele világítást kapcsolom fel).

Olvasni pedig a Szabó Ervin könyvtárban kell. ;)

2019. febr. 20. 20:21
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Aludni pedig otthon. ;)
2019. febr. 20. 20:24
 13/13 anonim válasza:
100%
Engem is idegesít amikor tök jól elvagyunk melóhelyen hajnalban a sötétben telefonozunk amég nem kezdődik a munka és akkor persze jön egy fa szkalap munkatárs aki azonnal villanyt kapcsol. A buszon is idegesít a világítás. Reggel valahogy jobb az ha sötét van. De sajnos semmit nem lehet tenni ez ellen. El kell viselni.
2019. márc. 1. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!