A troli vezetékben mekkora elektromágneses feszültség van? (és milyen messze érdemes tőle lakni legalább? )
Nálunk van trolivezeték. Villamos is.
Trolibuszgarázs, villamoskocsiszín, 2 db villamosvonal.
Nem túlzottan félek az elektroszmogtól.
Még ha tényleg káros is, nemcsak a tömegközlekedési eszközök felsővezetékei okozzák, hanem a már fentebb említett wifi is például.
Ezeregy (bizonyítottan) káros dolog van még az életünkben.
Olyan messze érdemes tőle lakni, hogy a leszakadó felsővezeték és a "kiugró" áramszedő ne tegyen benned és az ingatlanodba kárt.
"De elárulom, a WiFi is elektromágneses tér, ha zavarna téged, nem is tudnál városban élni.
"
Na igen. De tanyán se, ha be van vezetve a házba az áram. Mert ennyi erővel a falban lévő vezeték is veszélyes lehet. A mobilhálózatról ne is beszéljünk. Az sem válogat, hogy a falukat kikerüli.
Unokatesóm új barátnője állítólag wifi és elektroszmog allergiás, ezért kiköltöztek tanyára, ahol se áram, se wifi. Én akkor hallottam erről a "betegségéről" először, azóta utánaolvastam: [link]
Saját állítása szerint a 230V/50Hz nem zavarja annyira, inkább csak a nagyfrekvenciás elektromágneses terek, mint pl. a Wi-Fi vagy ha nagyfeszültségű vezeték van a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!