Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » M3-as metró? Mit újítottak...

M3-as metró? Mit újítottak fel eddig? Melyik szakaszokon várható még lezárás?

Figyelt kérdés

Vidéki vagyok, de a közeljövőben Bp-en kezdenék dolgozni.

A munkába járáshoz az M3-al kellene utaznom a nyugatitól Kőbánya-Kispestig.

Próbáltam infót találni a neten, de nagyon zavaros.

A BKK oldalán azt taáltam, hogy a most folyamatban lévő munkálatok ezt a szakaszt nem érintik.

De vajon később? Vagy ez már elkészült?

Nagyon fontos lenne tudnom, mert elég hosszú ingázást vállalnék be a munka kedvéért, ha még közben pótlóbuszoznom is kell, nem érnék be időre.

Előre is köszi a segítséget!

2019. febr. 8. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
A mostani szakasz az Újpest-Központ-Lehel tér, ami március végén lesz átadva. Utána a Kőbánya-Kispest-Nagyvárad tér lesz a következő, de hogy mikor azt nem tudjuk, mert az első közbeszerzés sikertelen lett, a második meg még folyamatban van. Így lehet nagyon el fog húzódni a dolog, de az is lehet, hogy már áprilisban lezárják. Viszont az általad írt szakaszon járnak vonatok, a Budapest Bérlettel bármely felár nélküli személyvonaton utazhatsz Budapesten belül, így a metrópótlást el lehet kerülni.
2019. febr. 8. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között alapból is kényelmesebb vonattal jàrni, igaz, ha 5 percnél többet kell rá várni, időben nem éri meg. Viszont a felújítás alatt kitűnő alternatíva lesz neked.
2019. febr. 8. 15:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2019. febr. 8. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
A Lehel tér - Újpest szakaszt tavaszra ígérik, hogy elkészül, úgyhogy év vége felé talán már lesz belőle valami. A többi szakaszt nem fogják felújítani, és majd akkor zárják le, amikor halálos baleset történik rajta.
2019. febr. 9. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!