Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért az megy mindig középen...

Miért az megy mindig középen az utcán, aki csak sétál, de azt is jó lassan?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 00:03
 1/8 anonim válasza:
68%
mert önzően kisajátítja a köztulajdont :)
2010. júl. 1. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért hol menjen? Kerüld ki ha nem tetszik. Én mindig középen megyek, nem szeretek a fal mellett settenkedni, és olyan is van ha épp nem sietek sehova hogy lassan sétálgatok...
2010. júl. 1. 00:19
 3/8 anonim válasza:
65%
Ha olvastad volna a gyalogosoknak szóló kreszt tudnád, hogy a lassan haladó gyalogosoknak mindig középen kell menniük. A gyorsabban haladóknak így mind jobbról, mind balról lehetőségük van előzni!
2010. júl. 1. 00:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én összeszámoltam: 10000 emberből csak 30 megy mindig középen, lassan sétálva az utcán. Tehát a reprezentációs arányszám mutató: 0,003 %!!!!!! Tehát ez elenyésző az összes emberhez képest, és csak azoknak tűnik fel, akik pont akkor járnak arra és ebből messzemenő következtetéseket vonnak le. Persze, ha valakit érdekel, hogy az a 10000-ből 30 ember miért megy úgy az úton, akkor lehetősége van közvélemény kutatást végezni és a következtetéseket elküldeni a Sonda Ipsos-nak...
2010. júl. 1. 00:27
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Ez legyen a legkisebb baj. Az már nagyobb, hogy mindez nem egységes. Mindenki azon a részen és úgy megy, ahogy éppen kedve tartja. Például mikor megy öt nyugdíjas járókerettel egymás mellett totyogva, teljesen elállva az utat (mehetnének mondjuk libasorban, akkor mások is elférnének). Vagy valaki megy normál sebességgel, aztán hirtelen ötlettől vezérelve nagyot fékez és megáll, a mögötte álló meg lendületből neki megy. Esetleg csak áll és nézelődik. Akik meg sietnének valahova, nem tudnak haladni, mert mindenhol lassan totyognak a hobbiból sétálgatók. Én ha csak úgy lassan sétálok akkor 1. lehúzódok a sietők elől 2. nem a legforgalmasabb helyeken megyek, mint pl. a Móricz Körtér, ahol mindig ez van, haladni egyszerűen képtelenség.

Az lenne a legjobb, ha a gyalogoknak is lennének sávjaik. A járdákon, tereken és plázákban is. Úttest kétirányba, leállósáv, stb... :D

2010. júl. 1. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Relatív hogy kinek mi a lassú. Én pl elég gyorsan megyek úgyhogy nekem mindenki lassú :D
2010. júl. 1. 11:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Jókat nevettem a válaszokon, már megérte megszületni, de azt is gyorsan!
2010. júl. 1. 12:47
 8/8 anonim válasza:
Te aztán baromira ráérsz...
2010. júl. 6. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!