Szerintetek a 17. kerületben mennyire jó a tömegközlekedés?
Egyik legrosszabb. Talán a 9.ker rosszabb.
Budai oldalra gyorsabban átjutok gödöllőről bkv-val.
Én kb 20 éve laktam ott. Akkor borzasztó volt.
Volt olyan, hogy több mint 1 óra volt bejutni csak az Örsre. Keresztúr városközpontban át kellett szállnom és hiába indult a 61E 1-2 percenként, volt, hogy 4-5 buszt el kellett engedni, mert nem tudtam felszállni annyian voltak a megállóban. A menetrend szerint 17 perc menetidő pedig legalább 45 perc volt a reggeli csúcsban a dugók miatt.
Szerintem azóta sokkal jobb a helyzet. Főleg, hogy nem kell fölöslegesen átszállni. De más kerületekhez képest akkor is a legrosszabb lehet.
Borzalmasan rossz, az ember a Dunakanyarban vagy a Velencei-tónál hamarabb ott van a Belvárosból indulva.
Az elővárosi vonatok legalább a Nagykörútig vagy ahhoz közeli pontig elhoznak.
A zsúfolt, lassú, csúcsban állítólag jó nagy dugóba kerülő buszok...
Pár percenként jár, aztán az ember 40 percet utazik az áporodott levegőjű sz.ron állva, mint a lovak. Legalábbis 40 percet akkor, amikor én járok arra, hétvégén. Állítólag dugóban jóval több.
Ekkor még csak az Örsön van az ember.
Nem a Nagykörútnál, pl Nyugati pályaudvar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!