Utazhatok-e így?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Napok óta fogalmazódik bennem egy kérdés. Miszerint utazhatok e igy.
A szitu a következő
Diak bérletem Hódmezővásárhely és Csongrád között szól. 45 kmteres
A cél állomásra vezet egy hosszabb út (átszállás nélkül, melynek össz kmje, 50 kmter. Átszállási lehetőség Szentesen van. (35-38 kmter)
Szóval, ha én felszalok a hoszabb utvonalon induló jaratra, de megszakitom az utazast szentesen, büntethető vagyok e?
A válaszokat előre is köszönöm.
2019. jan. 7. 11:04
2/12 A kérdező kommentje:
45 kmter.
2019. jan. 7. 11:13
3/12 anonim válasza:
kmter :D :D :D
Hagyjátok, új mértékegységet talált fel, és büszke rá.
4/12 A kérdező kommentje:
Xd koszi aranyos vagy. Esetleg segítesz is vagy itt mereszted a.. Popsid
2019. jan. 7. 11:19
5/12 anonim válasza:
Kerdező ne zavard most szamolja a kmtrket
6/12 A kérdező kommentje:
😌 Na jó inkább megállítok egy ellenőrt.. Vele többre megyek. Tiszaban vagyok vele hogy el írtam. Ez van megesik.
2019. jan. 7. 11:31
7/12 anonim válasza:
Mi lenne, ha megkérdeznéd a buszvégen, hogy milyenkor mi van. Elmagyaráznád neki a kilométertereket, hátha tud segíteni.
8/12 anonim válasza:
Km terek ide vagy oda eszembe jutott egy szitu
Kérdező leszáll szentesnel jön az úton a kalauz és megbünteti mert van bérlete és nincs a buszon.
Akinek van bérlete az igenis legyen a buszon.
Nincs igazam ?
:))
9/12 A kérdező kommentje:
Megoldottam, köszönöm.
2019. jan. 7. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!