Lehet így jegyet venni buszra?
Figyelt kérdés
nekem van egy papírom h 90% os jeggyel utazhatok ( nem vagyok fogyatékos szó szerint) az a kérdésem h ha egy barátom velem jön neki vehetek 90 %-os jegyet? Mert elvileg a kísérőnek lehet venni de nemtudom h csak családtagnak lehet-e.2010. jún. 28. 23:26
1/4 anonim válasza:
Nem csak családtagnak lehet így jegyet venni, bárkinek. Anyunak is van ilyen papírja és ő megkérdezte a Sinosznál (ő siketség miatt kapta a papírt), onnan tudom. :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. jún. 29. 00:04
3/4 anonim válasza:
Dehogy is!
Én a_barátommal_ szoktam menni, aki ugye nem családtag, és mindig elfogadták eddig, egyszer kötöttek belénk, de az azért volt mert 18 éven felülinek kellett (volna) lennem, de én az alatt vagyok, de azt mondtam már elmultam 18 úgyhogy békén is hagyott a kalauz. Tehát a kísérőnek nem kell családtagnak lennie, csak 18-on túl kell lennie (legalábbis úgy kell kinéznie, mint jelen esetben én :D )
4/4 anonim válasza:
jaj, félreolvastam az első válaszát, ő is ugyan ezt írta, bocsi :S
késő van, asszem inkább megyek aludni mint h hülyeséget írjak..
de a tartalma jó, csak a "Dehogy is!"-ot kell kitörölni onnan :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!