Mennyire pontosak a menetrendhez képest a 282E/182-es buszok reggel, csúcsidőben?
Én az Alacskai úti lakótelep / Szent Imre-kertváros térségéből jártam Angyalföldre dolgozni, a 166/266 buszokkal Ferihegyen értem el a vasutat. Ha esetleg késés volt, általában akkor sem értem később Kökire, mintha busszal mentem volna. (Igaz tovább mentem a vonattal Zuglóig, de gyakran megnéztem, hogyan lett volna optimális.)
A másik opció az 50-es villamos, bár az eléggé sokat ácsorog lámpáknál és 30 perc körüli a teljes menetideje.
Ez egy ma reggeli 182-es menet:
Mint látható a jobb szélső oszlopban, átlag 2 percet késett a menetrendhez képest, de mire Kőbánya-Kispestre ért, 11 másodperccel előnybe került. Szóval az érkezését tekintve végül is pontos volt.
Egy 282E-s szintén máról:
A Dobozi és a Varjú utcáknál 1 perces késésben volt, de mire a Kökire ért, fél perc előnyre tett szert a menetrendhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!