Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet venni egy metróje...

Hogyan lehet venni egy metrójegyet?

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni a Hungexpo-hoz, az Educatio kiállítást megtekinteni. Azt olvastam, hogy a 2-es metró Pillangó utcai megállója van a legközelebb ehhez.(szóval ez lenne a legegyszerűbb útvonal) Csak azzal az a gond, hogy a vonatom csak Kelenföldig megy. (Szekszárd felől jövök) Igazából az se lenne probléma, mert ott van a közelben a 4-es metró és át tudok szállni a Keletin p.u.-n a 2-es metróra.

Na szóval az lenne a kérdésem, hogy ha Kelenföldről indulok, és metróval szeretnék utazni, akkor a jegyet azt lehet úgy venni, hogy benne van az átszállás, vagy muszáj két jegyet vennem? (Amúgy mennyibe kerül egy jegy?)

Köszi a válaszokat! :) (légyszi ne nézzetek hülyének :D nem vagyok ismerős arrafele sajnos.)

2019. jan. 2. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Metróról metróra átszállás ingyenes.

Így tehát elég egy vonaljegyet venned, ami 350 Ft.

Kelenföldön van ügyfélközpont és egy csomó automata is.

2019. jan. 2. 00:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy menetjegy meddig érvényes?:)
2019. jan. 2. 00:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Így akkor az oda-vissza utam 700 Ft??:)
2019. jan. 2. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha változik a jegy ára, akkor a régi jegyek onnantól 1 évig érvényesíthetőek.

A jegy az érvényesítéstől számítva addig, amíg ki nem jössz a metró területéről, de maximum 80 percig.

Igen, 2x350 Ft az 700 Ft. :)

2019. jan. 2. 00:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A jegy egy irányban érvényes akárhány átszállással, maximum 80 percig, de ezt úgysem éred el. Visszafelé másik jegy kell, így oda-vissza 700 Ft lesz az utazásod.
2019. jan. 2. 09:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Mentek a zöld kezek! ;)

2019. jan. 2. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól leírták az előzőek, viszont én 3 éve ki akartam menni educatiora de olyan embertelen tömeg volt, hogy esélyünk se volt bemenni...
2019. jan. 3. 12:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát azt elhiszem. Én is voltal tavaly (11.-es voltam) és akkor is nagy tömeg volt. Igaz az egy csütörtöki nap volt. Szerintem szombaton lesznek a legtöbben. Majd meglátjuk.
2019. jan. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!