Városi bèrletet elfogadnak távolsági járatokon ha a városon belül szerinèk közlekedni?
Ez ennyire nem egyszerű. Az adott település és a szolgáltató közötti szerződéstől függ, hogy a helyi bérletet elfogadják-e és ha igen, mely vonalakon/járatokon. Tehát automatikusan nem fogadjak el, de ha van erre vonatkozó megállapodás, akkor igen.
(Annyit pontositanek, hogy távolsági, tehát országos járatok esetén nem szokták elfogadni még ilyen keretek között sem, csak regionális és elővárosi járatokon m.)
#6-os nem jól tudja
Kb. 40 városban van lehetőség helyközi járatokat helyi tarifával igénybe venni. Ezen belül városa válogatja, hogy minden helyközi járatra jó-e vagy csak néhány kijelölt útvonalra. Ahogy az sem egységes, hogy melyik fajta jegyeket-bérleteket fogadják el így.
Ezért kellene tudni a pontos válaszadáshoz, hogy melyik városra vonatkozik a kérdés.
Igazából konkrétan Tatabányára gondoltam.
A kérdésem azért merült fel bennem, mert eddig mindig elfogatták a bérletet, kivéve ma.
Azon gondolkodtam hogy lehet azért mert az nem knykks busz volt, de azon is utaztam már többször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!