Üdv. , nektek mi a véleményetek a MAN SL223-ról meg SG263-ról?
Gondolom az első válaszolónak az a baja, hogy nem MAN Lion's Coach jött érte a Taktaröcsögő-Borsodrettentő közötti 10Km-es útra...
Az SL223 egy átlagos elővárosi-városi busz, kifejezetten jól összerakott megbízható buszok, arról meg szegények nem tehetnek, hogy nem luxus-távolságinak, hanem olcsó busznak tervezték őket. Ha van velük valami baj, hát az a viszonylagos elavultságuk, eleve ezeket a buszokat a MAN azért gyártotta, hogy legyen egy a 80-as, 90-es évek technikai megoldásait képviselő, újabb dizájnt képviselő buszuk, gyakorlatilag ami nekünk az Ikarus 415 és a 435 volt, az volt a MAN-nak (egész pontosan a török gyárának) az SL223 és SG263. Nyilván ma már elavult konstrukcióról beszélünk, de a maga korában ár érték arányban jó busznak számítottak.
Én utasként kifejezetten szeretem őket, szerintem is kb. az IK 415-435 szintjén vannak. Egyszerű konstrukció, olcsó üzemeltetni.
Egyetlen bajom van velük, hogy a legtöbb ilyen buszba iszonyatosan kényelmetlen, kemény üléseket raknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!