Ha valaki kipróbálná azt hogy e jármű alá brahiból feltünési viszketegségből befekszik túlélné?
2010. jún. 25. 22:14
1/7 anonim válasza:
Ha nem lóg alul semmi, igen. Ha egy kábel pl kicsit lejjebb lóg, akkor neked annyi.
2/7 anonim válasza:
Salgótarjánban így halt meg nem is olyan régen egy fiatal fiú, úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy VÉLETLENÜL SE PRÓBÁLJÁTOK KI!!!!!!!
3/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ő nem vonat alatt feküdt, hanen busz alá kapaszkodott fel. De ez a tényeken mit sem változtat!
4/7 Santiego007 válasza:
Nem kell ehez befeküdni.
Csak lerakod a kamerát a sín közepére aztán kész:)
5/7 anonim válasza:
Ha valaki akkora ökör,javaslom neki bármelyik kamionból a low-deck verziókat......
38/F
6/7 anonim válasza:
Nem tudom mások hogy vannak vele de én brahiból és feltűnési viszketegségből nem fetrengek be járművek alá, sínek közé. De biztos vannak más emberek, más értékrenddel, más elfoglaltsággal. Ha egyszer muszáj lenne befeküdnöm valami alá, az tuti, hogy a metrót választanám valamelyik állomáson, mert ott az áram is a peron alatt megy, valamint a sínek között ott az a mély- ún. életmentő árok amibe hogyha belefekszem semmi bajom nem lenne, és ott legalább nincsen zúzottkő.
7/7 anonim válasza:
Én szánalmasnak találnám.. Emeld meg a járművet, azzal nagyobb lesz a nézőközönséged! De ahhoz már erő kellene.. :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!