A kérdésem az lenne hogy most megyek fel elsőnek Budapestre hétvégén. Kaptam némi segítséget hogy felvisznek autóval de csak a Népligetig. Nekem viszont a Kárpát utcáig kéne eljutnom. Milyen tömegközlekedést tudnék igénybe venni amivel a lehetőleg legkevesebb átszállás van?
Hiába vagyok született pesti, ezt használom, és okos ügyes, nagy segítség.
2018. okt. 18. 22:18
4/9 anonim válasza:
A helyiek is a futáron/google maps-on nézik meg.
2018. okt. 19. 00:16
5/9 anonim válasza:
Az M3 metróval utazz a Lehel térig, majd az M3 busszal a Dózsa György útig, onnan séta. (A metró ezen a hétvégén közlekedik.)
2018. okt. 19. 07:07
6/9 anonim válasza:
M3 metróval a Lehel térig, és onnan már gyalog is mehetsz. Attól függ, melyik részére szeretnél. De nincs messze. Laktam a Kárpát utcában.
2018. okt. 19. 08:54
7/9 anonim válasza:
mindenki a google mapst használja pesten.
egyébként az M3 metrópótló busszal kell menned (hétvégén a teljes vonalon busz jár). a kárpát utca hosszú, szóval nézd meg térképen melyik megállónál érdemes leszállnod
2018. okt. 19. 13:22
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És jegyet hol tudok venni? Úgy olvastam hogy az M3 metropotlón nem lehet hanem csak automatákból. Ezt meg is néztem interneten de én a Nagyvárad térnél szállnék fel és ott nem írta hogy lenne automata. A közelbe valaki esetleg tudja hogy hol vehetnék jegyet?
2018. okt. 19. 16:32
9/9 anonim válasza:
Minden metróállomáson van automata, a Nagyvárad térnél is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!