Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszon rendszeresen benzinszag...

Buszon rendszeresen benzinszag van az utastérben. Miért szabad az ilyen járművekkel közlekedni?

Figyelt kérdés
Már jó párszor előfordult, hogy benzinszagot éreztem a buszon. Néha elviselhetőbb mennyiségben, de ma reggel pl. konkrétan a torkomat égette, olyan erős volt a benzingőz, és mindezt helyközi járaton, ķb. 20 percen keresztül. Iszonyatos volt. A rendszámot feljegyeztem, szerintetek érdekem írni ezzel kapcsolatban az illetékeseknek?
2018. okt. 5. 11:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ahányszor fellátogatok erre az oldalra, mindannyiszor elmegy az a csepp életkedvem is. :') Bevallom, nem értek a buszokhoz, de köszönöm, hogy "türelmesen" kijavítottatok és elmagyaráztátok, miben tévedek. Ha így jobban tetszik, gyakran utazom fullasztó, egészségre nagy valószínűséggel káros üzemanyag-felhőben.

Egyébként nem értem, miért mániájuk az embereknek megvádolni egy kérdésfeltevőt azzal, hogy több kérdést is feltesznek. Ez már nem az első alkalom, és nem is ugyanez a kategória. Mégis kinek van ideje analizálni az eddigi kérdéseket? Vissza kellett keresnem, mert azt sem tudom, miről van szó. Irigyellek benneteket, ha ennyire ráértek. :D Szép hétvégét!

2018. okt. 5. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!