Színtévesztő vagyok, de a gyakorlatban látom normálisan a színeket, lehetek forgalmi szolgálattevő vasúton?
Örülj neki!!!
Én negyven évet töltöttem ezzel a foglalatossággal, kis és nagy állomásokon.
Forgalmi és kereskedelmi tisztként, és közben forgalmi szolgalmi szolgáttevőként dolgoztam, Főfelügyelőként, ha úgy jobban tetszik ezredeskén - forgalmi csomóponti Főnököm fenyegetésére hagytam ott az egészet,"( Majd teszünk róla hogy börtömbe végezd) mert én elsőre átmentem a vizsgán + tizenhatnál több embernek mentettem meg az életét. Minden mást ami az állomási szolgálatban előfordul. És öregként, társadalomból kirekesztettként, "Munkanéküliként" jobban vagyok mint ha a vasúton dolgoznák!
Ne vágy arra, 30-35 éves korodra rokkant vagy halott légy.
Sem anyagilag sem erkölcsileg, sem társadalmilag nincs az az elismerés amiért megdolgozol. A másoknak való parancsolás az szimpatikus lehet, de hatalmas felelősség!!! Sok ember és család életéről kell döntened, másod percről másod percre, és ha jól döntöl akkor is te leszel a hűlye.
Legyél inkább kecskepásztor, hosszú távon az is jobban megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!