Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyibe kerül? (röviiiiiiiiiiid)

Mennyibe kerül? (röviiiiiiiiiiid)

Figyelt kérdés
A felnőtt(100%-os) 100km-es vonatbérlet,buszbérlet?
2010. jún. 23. 00:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Busznál távolságira gondolok.
2010. jún. 23. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:

google

máv, volán weboldal

azoknak is ennyi akiktől megkérdezed, neked is ennyibe telik.

2010. jún. 23. 00:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Melyik két település között?
2010. jún. 23. 00:39
 4/10 A kérdező kommentje:
sümeg-veszprém
2010. jún. 23. 00:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Busz: 70100Ft

[link]

Vonat: 70100Ft

[link]

Tehát ugyan annyi.

És független attól, hogy melyik települések között. A bérlettel bárhová elmehetsz, ami 100km-en belül van.

2010. jún. 23. 08:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm válaszod!
2010. jún. 23. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:

hát nem mehet bárhova a bérlettel szerintem.

a mi bérleteinkre rányomják, hogy melyik megállóig érvényes. (település, megálló neve) lehet, hogy árban a km ugyan annyi, egy másik településre, de csak azon az egy vonalon használhatom a bérletet, ahova szól.

2010. jún. 23. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:

De ha megnézed ezeket a táblázatokat, csak km megkötés van, település szerint nincs.

Nekem bérletem nincs, csak jegyet szoktam venni. Arra is csak azt nyomják rá, hogy 240km-ig használható és talán még ezt, hogy hol vettem.

De akkor meg kell kérdezni, hogy egyértelmű legyen.

Mindenesetre azt furcsállanám, hogy ha két település egyenlő távolságra van a kiinduló ponttól, csak más irányban vannak, többet kelljen fizetni az egyikre, mint a másikra.

2010. jún. 23. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:

...vagy árra ugyan annyi csak ráírják? Nem tudom, mert nem volt még bérletem, jegynél nincs ilyen. Akkor az nem biztos, amit írtam ezzel kapcsolatban.

Az árak viszont tuti, hogy jók és végül is csak ez volt a kérdés. :)

2010. jún. 23. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
árban lehet, hogy ugyan annyi, de hogy akármilyen vonalon nem lehet használni a bérletet, az tuti.... bár árban is lehet különbség, ha az egyik településre autópályán megy a busz, másikba meg nem.
2010. jún. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!