Mekkora szokott lenni az EN 462-es éjszakai, Budapest-München között közlekedő vonat átlagos késése?
Figyelt kérdés
Menetrend szerint reggel 6.10-kor ér be Münchenbe, az átszállásom 6.53-kor lenne. Azt el tudom érni?2018. szept. 14. 18:18
1/4 anonim válasza:
És miért fontos az átlagos késés? Ha átlagosan 20 percet késik, de aznap 120 lesz belőle, akkor mennyivel lesz egyszerűbb a helyzetet?
Na ugye... Nyilván ha nem életed legfontosabb interjújára mész, ez egy vállalható átszállási idő.
2/4 anonim válasza:
Általában ez az átszállási idő még a Bp-München távon is vállalható, de ha olyan programod van amiről nem lehet lekésni, menjél egyel korábbi vonattal, mert baleset, vagy bármi más előfordulhat ilyen távolságban és akkor a késés kiszámíthatatlan
3/4 anonim válasza:
Én ha speciel egy vonatra vagyok kíváncsi, és kicsit odébb lesz az utazásom, akkor addig rá szoktam nézni a vonatinfóra, hogy az aznapi vonat elindult-e időben, és épp hol jár, késik-e... Igaz én inkább belföldi célpontokat nézek, de gondolom nemzetközire is találni valamit...
Na és én így azért szoktam tudni, hogy xy vonat elég pontos, vagy rendszeresen késik, stb..
4/4 anonim válasza:
A Kálmán Imre Salzburgban több mint 2 órát áll. Salzburg-München között a menetidő kb 1 ó 40 perc. Ezen nem szokott 45 percet késni, hacsak valami havária nem jön közbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!