Így számít a vonatbérletem?
Tehát mondjuk Nyíregyen nem tudnak a pénztárnál olyan jegyet adni, ami Debrecentől a Nyugatiba szól? Vagy ha előbb csak megveszem a pénztárnál Debrecenig szóló helyjegyet, azt' Debrecentől Bp-ig meg meg telón veszek jegyet, így ha Nyíregyháza-Debrecen közt jön kalauz, a bérletet+helyjegyet mutatom, utána meg a jegyet mobilról?
Sőt, megvehetném a helyjegyet az egész útra a pénztárnál, hogy ugyanaz maradjon végig, csak azt nem tudom, hogy e-vonatjegyet adnak-e csak úgy, hely/pótjegy nélkül...
Vonatinfón is tudsz külön helyjegyet vagy pótjegyet venni csak elég hülyén oldották meg.
A keresési feltételeketnél kell beállítani a csak igényelt felár/kok sornál.
Nem tudom, hogy aki ezt kitalálta, hogy gondolta, hogy ez így logikus lesz...
5-ös: és gondolj bele, ez a felület a pénztári felületen alapul. Gondolhatod, mit össze szenvedünk, hogy egy rohadt jegyet meg bírjunk szerkeszteni... Ráadásul az idősebb pénztáros kollégák még alapvető informatikai ismeretek nélkül vannak, nem tudnak egy csomó egyszerűsítő billentyűkombinációt, amivel kicsit fel lehet gyorsítani a dolgokat...
(egy volt pénztáros)
a Bérlet használható!!
Nyiregy Debi Debi Nyugati +jegy
Adott viszonylatonbaan hoszabb út részbeni fedezésére felgasználható
Viszont azonos távolságban más viszonylaton nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!