Mit lehet csinálni egy hosszú buszos úton? (25 ora)
Szia!
Szerintem túlélhető egy napos út busszal. Már 3szor voltam Görögországban(oda-vissza 6szor) busszal. És egyszer sem unatkoztam. Aludhatsz, beszélgethetsz, nézheted a tájat, mobilozhatsz stb.
13/F
asszem egyedül vagyok ezzel a hülye szokásommal, de jobban szeretem a buszos utat, vagy személyautóval.
például Isztambulig egy ültőben mentünk, 24 óra alatt megvolt. viszont megálltunk, ahol jólesett.
a repülő sem rossz, de jobban szeretem a bámészkodást.
(sokszor repültem, tudom az előnyeit is)
hogy mit lehet csinálni 25 órás út alatt? hát az a helyzet, hogy sofőr kérdése. Rajta múlik majdnem minden.Ha szoros menetrend szerint hajtanak(mert kettő vezet) akkor is más, mintha vállalati busszal mentek.
(Én a vállalati busszal simán lehajtok egy ezrest, csak brunyálni állunk meg)
24 órás út nekem úgy eltelt, mint a villám. Alvás nélkül, mert buszon nem tudok aludni, éjszaka volt hogy csak 3-an voltunk ébren, + a sofőr, ezen szórakoztunk csendben :))
Engem nagyon leköt az, hogy nézem a tájat, elmélkedek és elképzelem, hogy hol mi lehet, figyelem a forgalmat, néha előremegyek az első ülésre vagy a sofőr mellé, akivel beszélgetek vagy csak simán figyelem az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!