Erkson01 kérdése:
Budapesten milyen gyakoriak az ellenorok a buszokon?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 17:15
1/10 anonim válasza:
Én az esetek 75-80%-ában találkozom velük.
2/10 anonim válasza:
Hazardírozni akarsz, vagy mi a kérdés alapja? Még mindig olcsóbb a bérlet mint a büntetést fizetni, meg úgy utazni hogy a seggedben dobog a szíved. Arról nem beszélve, hogy ha használsz egy szolgáltatást, akkor fizesd is ki. Többek között az árakba az a veszteség is bele van kalkulálva amit az el nem kapott bliccelők lopnak ki.
3/10 anonim válasza:
Az elsőajtósokon ritkán vannak, de ott is előfordulhatnak bármikor.
4/10 A kérdező kommentje:
Es lehet a buszpn jegyet venni v csak az automatabol?
2018. aug. 26. 21:33
5/10 anonim válasza:
Lehet a buszon is venni, csak drágább: 450/350 forint.
6/10 anonim válasza:
Csak az elsőajtós járatokon lehet, de egy százassal drágább, mintha elővételben vennéd. (350 helyett 450)
7/10 anonim válasza:
Bármely járaton lehet venni, nem csak első ajtós.
8/10 anonim válasza:
Vedd meg a jegyet, és nem kell izgulni az ellenőrök miatt. Hidd el, a nyugodt utazás felbecsülhetetlen. ;)
9/10 anonim válasza:
Hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak, ritkák. De előfordulnak. Mondjuk kb havi egyszer találkoztam csak velük pedig napi szinten jártam busszal reggel, este.
Kb fél éve autóval járok, de nem hiszem, hogy azóta sűrűbb lenne az ellenőrzés.
10/10 anonim válasza:
"Budapesten milyen gyakoriak az ellenőrök a buszokon?"
Ha van jegyed vagy bérleted, akkor szinte soha nem találkozol velük, kivéve, ha a jegy, vagy bérlet jó mélyen a táskád aljában van és mindkét kezed teli van csomaggal!
Ha se jegyed, se bérleted, akkor minden járaton! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!