Más is szeret tömegközlekedéssel utazni?
Buszoknál nekem is az Ikarus a kedvencem. Még utazni is jobb rajtuk mint egy modernen.
Régebben egyáltalán nem szerettem buszozni, de mióta megvan a jogsim rájöttem hogy sima utcai autót vezetni (pl. Passat, Astra meg hasonlók) nagyon frusztráló a számomra (nem gyorsul, nem lassul, eltekerem a kormányt akkor csak egy kis idő múlva kezd el fordulni az autó, stb.), így amikor csak tehetem busszal megyek. Mondjuk, ezzel lehet hogy csak én vagyok így. Szerintem ez annak köszönhető hogy már a jogsi megszerezése előtt is közel 5 éven keresztül vettem részt különböző amatőr versenyeken (szlalom, rali, gyorsulási) így hozzászoktam a jó autókhoz.
200-as ikarusokkal, tatra villamosokkal, régi vasúti kocsikkal mindig szívesen utazok.
Az újabb városi buszokat utálom, kevés hely van, kényelmetlenek az ülések, nincs levegő.
Bár a távolsági buszokból az újak nem rosszak.
A flirttel meg a desiróval maximum fél órát szeretek utazni. Ha annál többet kell menni vele, akkor már kényelmetlen.
Én csak akkor, ha nem kell átszállni, ülhetek és lehetőleg belül, nem tornyosulnak felettem 2 centire tőlem és nincs az arcomban a telefonjuk/regényük.
Nem bírom az elhasznált levegőt sem, így a tél a jó kis egyedi ajtós, szélfogókkal teli, lehetőleg visszazáró járműveken érdekes, ahol a levegő oxigéntartalma nulla és a megállókban se cserélődik semennyire.
Jelenleg átszállásmentesen utazom a munkába, villamossal, visszafelé a végállomáson szállok fel. A CAF-ot nem érzem annyira levegőtlennek (még tiszta a szűrője?), a hagyományos Tatra kiszellőzik a megállóban. Szóval munkába nem olyan rossz.
A 2-es metrót, a 4-6 villamost, a 7-es buszcsaládot és a néhai batyis 160-260-260A buszokat nem bírtam megszokni, ezeken nagyon szenvedtem.
Szóval változó.
Nem vagyok nagyvárosba való, a tömegnyomort nem számomra találták ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!