Most penteken, szombaton, vagy vasarnap sokan lesznek a soproni vonaton a Sziget miatt?
A Ferto- tohoz mennenk bicikliturara. Budapestrol Sopronba mennenk
ejfeli Budapesti indulassal,erkezes reggel otkor. Ugyanaznap jonnenk visszafele,Sopronbol indulnank 19.44- kor vagy 22.29-kor.
Soha nem voltunk meg ott,tippeket irhattok.Es vonattal se utaztunk meg biciklivel soha.
a sziget pesten van.
strand/volt fesztiválnál szokott ez inkább gondot okozni, amikor valóban sopronból vagy épp zamárdiból indulnak meg pest felé éjszaka a napijegyesek, akik már megunták.
A kulfoldiekre gondoltam,akik erkeznek vagy mennek haza.
Olvastam valahol,hogy egyik evben a mav a helyjegyeket tobbszorosen is eladta,emiatt embertelen zsufoltsag volt a vonaton,amikor a panaszt tevo nyaralasbol hazafele jott vonattal.tekozlo homarnal olvastam.
En nem arra gondoltam,hogy akulfoldiek hazajarnanak,hanem arra,hogy hetvegere jonnek csak ide vagy esetleg egy napra es mar mennek is haza.
Lehet,hogy ilyenbol is sok van,attol felek.
Amugy valtozott a terv. indulas nem ejfelkor,hanem reggel 4. 30- kor Budapestrol.azt hiszem ez jobb terv igy.de meg nem tudom,a harom kozul melyik nap,nekem pentek tetszik legjobban,de azsufoltsagot kerulnem mindenkepp,olyan aron nem akarok penteken menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!