A bkv folyamatosan hirdet hogy jelentkezzünk hozzájuk buszvezetőnek. Ti lennétek buszsofőrök?
nem rossz a fizetés az elvégzett munkához képest, de car a beosztás.
Én volt mikor vállatam volna, de mivel a színtévesztők nem kaphatnak hivatásos jogsít így alapból ki vagyok zárva, ami amugy elég vicces mert vagy 20 éve vezetek B jogosítvánnyal, gyakran 3.5 tonnás kisteherautókat is.
Vagyis stabil jól fizető munka a bkv buszsofőri állás, főleg ha nincs diplomája az embernek
meg van a kb300nettó és az nem rossz ha azt vesszük hogy a hivatalos átlag bér 220 nettó Magyarországon!
"Én mindig azt mondom, hogy akkor már jobban jársz egy kamionos munkával. Ott legalább nincsenek utasok a nyakadon."
Cserébe nem is vagy otthon minden este, vagy akár minden héten.
Ha úgy vesszük a végzettséget nem igénylő szakmákhoz képest egyáltalán nem fizet rosszul a BKV, kicsit monoton a munka. Egy összeszerelő üzemben sem izgalmasabb..
Kizárt, lószar fizetésért stresszelni, ha áthelyeznek, oldd meg magad, az irányt, mert nincs próbanap, stb.
Fos, és még az utasok is téged szidnak.
Buszsofőr vagyok. Kell hozzá egy megfelelő személyiség, pl. nekem ez nagyon fekszik.
Vagy kapsz egy klímás, kényelmes buszt, amit kellemes vezetni, vagy egy régi Ikarus-t, amit meg élmény vezetni, így nem igazán foglalkozom a klímával meg a kényelemmel.
Szeretem az olyan helyzeteket, ahol fel kell találni magad, pl. mikor elküldenek egy olyan vonalra, ahol életedben nem jártál még (ritka), vagy villamost/metrót pótolni (nem a tervezett pótlásról beszélek, a 4-6os pótlásnál nem nagyon van rosszabb műszak).
Elég jó a fizetés, bár én mellette még mással is foglalkozom.
Persze az éjszakázás vagy az osztott műszak az nagy szívás, de ez a munka része, ezt is ki kell bírni.
Az utasokon én csak röhögni tudok, egy zárt fülkében nem igazán érzem magam veszélyeztetve.
Szóval nem fog mindenkinek tetszeni ez a meló, de ha olyan típus vagy, meg tudod kedvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!