Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy kisvárosi vasútállomáson...

Egy kisvárosi vasútállomáson tudnak ebben segíteni?

Figyelt kérdés
ha napközben odamegyek az alkalmazotthoz aki az állomásra érkező vonatokat indítja el tárcsával, meg fogja tudni nekem mondani hogy a legelső vonat melyik vágányról indul? elágazó állomás, egyik megyeszékhelyre ami engem érdekelne megy napi 4, a másikra pedig 13 vonat, nem tudom mennyire tartják fejben
2018. júl. 26. 18:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
dehogy trollkodó, szerintem az kicsit máshogy festene. csak arra tanítottak amit nem tudok kérdezzek. való életben is hasonlóan töketlenkedő vagyok idegen helyzetekben. gondoltam talán kevésbé fárasztó ha online teszem mint személyesen :D de kétlem hogy pont az itteni alkalmazottak vagy rendszeres utasok ha van gyakoriznának
2018. júl. 27. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Hát akkor repülőre szállást ne tervezz szerintem. Vonattal utazni 30 éve sem volt atomfizika, azóta meg még ebben az országban is egyszerűsödtek a dolgok, bármilyen hihetetlen ez.
2018. júl. 27. 21:51
 13/17 A kérdező kommentje:
nem tervezem elhiheted, ha még egy vonatozást is túlaggódok. -bár ezért is kioktatnak :)
2018. júl. 27. 21:55
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

"Hát akkor repülőre szállást ne tervezz szerintem."

Szerintem sok minden mást se, ha már ehhez is két tucat kérdés kell kiírnia, most képzeljük el, hogy be kellene mennie majd egy okmányirodába vagy egy bankba, ahol minden tízezerszer komplikáltabb.

most mégis miből áll a vonatozás, kimégy az állomásra/megállóba indulási idő előtt 5-10 perccel, ha van jegypénztár megveszed a jegyed, ami annyi, hogy napszaknak megfelelő köszönés, elmondod hova kéred, kirakod a pénzt, elveszed a jegyet és ha van a visszajárót, gyors elköszönés, megnézed az állomási menetrend, hogy melyik vágányról megy a vonat bent van-e, ha igen kimégy hozzá felszállsz és leülsz és megvárod míg elindul, aztán jön a jegyvizsgáló kéri a jegyet odaadod, ellenőrzi visszaadja leszállsz, ha odaérsz, ennyi a vonatozás. mi a fenét kell ezen magyarázni?

2018. júl. 27. 22:03
 15/17 A kérdező kommentje:
és mi a fenét kell ezen megszólni? inkább azt képzeljük el hogy ezt fel sem tetted, veszed a fáradtságot beleállni másba negatívan, másra is szórhatnád az energiád
2018. júl. 27. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem megszólás, de ettől még igaza van abba, hogy tényleg annyi az egész amit leírt. Sőt, még annyival kiegészíteném, hogy vonattól függően az orrán digitális táblán vagy épp az összes ajtón kis táblácskán ott van, hogy honnan, hova megy, szóval körülbelül lehetetlen elszúrni.
2018. júl. 27. 22:12
 17/17 A kérdező kommentje:
értem, csak nagyon kioktató jellege volt.
2018. júl. 27. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!