Örs vezér terétől hogy tudok kerepárat szállítani BKV-val a déli pályaudvarig?
Figyelt kérdés
Lebiciklizni nem szeretnék mert sok cucc lesz nálam.2018. júl. 23. 05:14
1/6 anonim válasza:
Taxival? Ha elötte rendelésnél olyan kocsit kérsz? Ez csak egy ötlet.
2/6 anonim válasza:
Most a hétvégén volt egy kísérlet az M2 metróban. Nem tudom, mennyire lett sikeres, s lesz-e belőle rendszer.
Egyes buszokon, trolikon már van kerékpárszállításra mód, de csak hétvégén.
Munkanapokon ne nagyon tervezz erre, mert nem fog menni.
Bár egyszer szakadó esőben láttam egy futárcsajt felszállni a bringájával a 78-as buszra, de az szabálytalan. Ott helyben nem rakta le a járművezető, de hogy meddig jutott így, nem tudom.
3/6 anonim válasza:
A közelben csak a 77-es trolin tudsz bringát szállítani (de nem csak hétvégèn), azzal sokat nem érsz. Szerintem mindennel együtt a legegyszerűbb, ha Kőbánya alsóra áttekersz, majd onnan vonattal Kőbànya-Kispesten át Kelenföldre utazol, ahol megáll minden Déliből induló vonat. Valószínűleg az átszállások miatt ez több idő, mint àttekerni, de ha sok a cuccod, nincs mit tenni.
4/6 anonim válasza:
#2: A hétvégi kísérlet az M4 metrón folyik.
5/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, bár nem próbáltam.
6/6 anonim válasza:
Esetleg azt tudod tenni hogy valami ismerőst megkérsz, hogy míg Te átmetrózol, addig átteker. Én ismerősnek szívesen meg is tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!