Befizettem, mégis követelik, hogy van ez?
Kb fél éve megbüntettek egy helyijáraton kezeletlen jegy miatt, még határidő előtt be lett fizetve a csekk, 10.000ft+350ft.
Most kaptam egy levelet, amiben követelik, hogy fizessem be és még százezres büntetést is ráraktak. Nyilván nincs már meg az igazoló csekk a befizetésről, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat, hogy fél év után követelik, azt, amit már rég befizettem.
Hogy van ez most? Jártatok már így?
Előfordulhat adminisztrációs hiba.
Írj nekik, hogy vizsgálják felül a pénzügyeiket, mást nem nagyon tudsz tenni, ha csekked nincs meg.
Ha nincs meg a bizonylat,akkor itt befogják rajtad hajtani ezt a plussz pótdíjakkal együtt.
Ezt a trükköt sok szolgáltató eljátsza,mert sokan nem őrzik meg 5 évig a bizonylatot.
Ha nem tudod bizonyítani,hogy befizetted,ők nem fogják megkeresni a befizetésedet az biztos.
Nálam is a közművek,telefon cég is bepróbálkozik évente legalább egyszer.A telefont is náluk fizettem be és lemondtam,de még is végrehajtással fenyegettek mint az OTP,pedig itt is rendezve volt a B hitelem.
Ha nem tudtam volna igazolni ,akkor fizethettem volna elég nagyösszeget.
Így jártál... természetesen hiába kérsz kivizsgálást, náluk "nem jelzi", hogy befizetted, te pedig nem tudod igazolni magad...
Kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!