Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Honnan lehet előre tudni...

Honnan lehet előre tudni melyik vonat flört vonat?

Figyelt kérdés
Az online mentetrendben nézem ki előre a vonatokat de én piros-szürkével akarok menni ami légkondicionált. Van valami trükk arra hogy kiderüljön melyik lesz a flört vonat?
2010. jún. 17. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem is tudtam,hogy van olyan,hogy flört vonat?:o

Nem a Flirt vonatnak a népies elnevezése a flört?:D

2010. jún. 17. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

flört vonat XD

behalok:)

2010. jún. 17. 15:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt nézd, hogy melyik az, amelyik csak másodosztályú kocsikkal közlekedik, és emellett nemdohányzó az egész vonat! Na, ha találsz ilyet, az Flirt :D Egyékbént a "Flirt" csak németül jelent flörtöt.
2010. jún. 17. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
De az is lehet,hogy Desiro./ezek az új tipusok olyan egyformák/
2010. jún. 17. 15:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Akkor már Talent is lehet!

Egyébként honnan hová utazna a kérdező?

2010. jún. 17. 15:42
 6/12 A kérdező kommentje:

Budapest déli-Székesfehérvár.

Csak mindiglátom hogy "érd alsón át" felirattal egy raklapnyi flirt jön-megy de amikor én megyek naná hogy nem az jön.

Hát ma direktugy néztem hogy nemdohányzó, csak 2. osztály de mégis ilyen közepesen régi volt. Nem a bőrüléses fülkés hanem egyterü textilhuzatos egész jó volt az is.

Az asszem 4jegyü szám az nem a járat száma? a menetrendben mikor kinyitom a nyillal hogy lássam a részleteket ott van a vonat száma. Az alapján nem lehetne?

2010. jún. 17. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt nem nagyon lehet megnézni:/ Sokszor még az ügyfélszolgálatos se tudja. Egyébként lehet hogy összefutunk a vonaton, én is ezen a vonalon szoktam utazni:D
2010. jún. 18. 11:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok időhöz kötve csak nem szeretek sokat várni. Pedig megtehetném hogy addig ülök ott ameddig flirt nem jön de ennyire nem érek rá és nem is fontos :D
2010. jún. 18. 17:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Érd alsó állomáson a helyi menetrendben pl. meg van jelölve, hogy melyik milyen (ott külön jelezve van a mozgássérülteknek alkalmas vonat, és ez a piros vonatokat jelenti.) Ezért elvileg lehet tudni, de a hivatalos menetrendben szerintem nincs benne... hogy miért? én sem értem.
2010. jún. 18. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:

flörtvonat:D

jajj de jó:D

2010. aug. 2. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!