A busz vagy a villamos szimpatikusabb neked?
nekünk egyik sem. most vettünk fel egy sofőrt, nagyon jól vezet.
így gyorsabb/kényelmesebb...
# 3
Egyébként a 4-6-os semmivel nem zsúfoltabb és büdösebb, mint mondjuk a 17-es egy átlagos reggel. Cserébe az meg Budapest legmegbízhatatlanabb járata a maga random 3-12 perces követési idejével (csúcsidőben), meg a standard 3-6 perces késésével egy 15 perces szakaszra vetítve.
Ma már nem annyira szimpi, de régebben a busz volt az. Érdekes volt a mozgása (csuklós), a hangja (Ikarusok).
A villamos viszont gyorsabb, vitatható, hogy kényelmesebb-e.
A régebbi buszokat én is nagyon szerettem, volt egy hangulatuk, a hangjuk, a rázkódás, ahogy húztak maguk után (pótkocsis csuklós). A mai buszokat nem igazán szeretem én sem, mert monoton a hangjuk, tolócsuklósok, az ülések kényelmetlenek és kicsik, olyan műanyag-érzésűek nekem.
Ezért nézelődök mostanában a villamosok felé, tetszik, hogy olyan csendesek és a mozgásuk is egyenletes, na és persze kevésbé balesetveszélyesek (nincs padkázás, a szembe jövővel ütközés stb.).
Van, aki vezette is mindkettőt? Vezetési szempontból mi a vélemény róluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!