Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el 17-bol,18-ba?

Hogy jutok el 17-bol,18-ba?

Figyelt kérdés
Most koltoztem fel videkrol Budapestre. De ez a tomegkozlekedes dolog nekem nagyon nehezen megy. A lenyeg hogy XVII Rakoskereszturrol elkellene jutnom XVIII-ba a Paula utcaba de azt se tudom merre induljak vagy hanyas buszra szaljak. Ha valaki tudna nekem segiteni megkoszonnem
2018. máj. 10. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb a BKK futárt használni, később is meg tudod nézni vele, ha el kell jutnod valahová, és nem kell mindig feltenni a kérdést:

[link]

Mobilon is működik, úgyhogy út közben is tudod nézni.

2018. máj. 10. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2018. máj. 10. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Google Maps. Telepíted és mindenhová oda fogsz találni.
2018. máj. 10. 16:17
 4/6 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Azért ennyire nem bonyolult. Sosem használtam a bkk futárt, google mapsszel mindenhova eljutottam. Most speciel Angliában vidékről-vidékre vonatozom, úgy hogy Londonban metróznom is kellett, a google maps tökéletesen segített nem eltévedni.

Hozzáteszem, itt csak kamionnal és személyautóval közlekedem, a tömegközlekedéshez lövésem sincs.

2018. máj. 10. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Alapvetően érdemes játszani a Google Maps-szel, de sokszor a helyiek tudnak jobb tippeket adni. Változó.

Jelen esetben a 198-as busszal utazz Dél-Pest felé a Szarvas csárda térig, majd az azonos megallobol induló 184 284E buszokkal Pestszentimre felé a a Kapocs utcáig.

Mehetsz a 98 201E 203E buszokkal is Kőbánya-Kispest fele és onnan a 184 284E buszokkal, de ez többnyire zsúfoltabb és hosszabb is.

2018. máj. 10. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Beszårok. Leírom a kérdésre a helyes és pontos választ, erre idejön valami fåsz és lepontozza. Mièrt? Mi volt a helytelen az 5-ös válaszban?

Ja igen! Nem csak a Szacsán lehet átszállni, hanem előtte-utána a Lőrinci temető és a Varjú utca között bárhol. De ezért pontoztatok le? Elmentek a pîcsába...

2018. máj. 11. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!