Van olyan ember még aki a sebes, személy, gyorsvonatokat jobban szereti mint az IC-t?
Én,ha utazom,inkább személy,sebes vonatot választok,mert oda űlök ahová akarok és Debrecen-Cegléd között 2 óra a menetidő,IC -vel 12 perccel rövidebb csak.
Intercity helyjegyes és oda kell űlni ahová a helyjegy szól,ha háttal,háttal. Volt olyan,hogy 54 volt a helyem,egy másik férfinek 55,szemben volt és annyira nagyon hurutosan köhögött,de igazából ott kell maradni,máshová nem mehetek,el kell viselni,reménykedni,hátha nem ragad rám. Az megint más tészta,hogy elmentem akkor másik helyre és onnan meg durván elzavartak,hogy menjek csak onnan,oda ő fog űlni mert oda szól a jegye,onnan is elmentem és megálltam a peronon. Onnantól nem is cityzek,megyek sima vonattal,ott ha leűl egy pl egy influenzás utas mellém vagy szemben,nagyon köhög,elűlhetek máshová,mert ott nincs foglalt hely,ahová leűlök az onnantól az én helyem. Tehát ezt szeretem a sima vonatokban.
Csak látom,hogy rengetegen mennek intercityvel nagyon sokan,van aki azt mondta,hogy csak intercityven szokott menni,mással soha.
Gondoltam megkérdezem,hogy van olyan ember itt aki még olyan mint én,hogy nem nagyon szeret intercityvel menni inkább személy,sebes,gyors vonatokkal?
Utoljára írok, mert ennek a vitának nincs értelme. Ha vita volt a helyek miatt, akkor megértem, és el is hiszem, hogy azt mondta a kalauz, hogy mindenki üljön a helyére. Képzeld, nekem meg egyszer azt mondta, azt mondta, hogy őt nem érdekli, hogy ki hol ül, csak legyen jegye, intézzük el egymás között a vitát. Na erre meg te mit lépsz?
Természetesen helyjegyes IC-kre gonoltam, "azt nézed,hogy neked jó legyen,nem veszed figyelembe hogy oda majd jöhetnek aki kifizette azt a helyet magának." - De képzeld, ilyenkor tudom, hogy jöhet olyan, akinek oda szól a jegye, és ilyenkor természetesen vita nélkül átadom neki a helyemet. Ilyen ritkán szokott lenni, részben azért, mert sokszor csak 1 megállót utazom IC-vel, olyankor tudom, hogyha valahol nem ülnek, akkor valószínűleg nem is fognak már jönni. Mindössze nem vagyok annyira birka, hogy beüljek egy boxba negyediknek, csak mert oda szól a jegyem, amikor a szomszédos vagon szinte üres.
Szörnyűek az ediboy félék mind a közlekedésben részt véve, mind egyéb területeken.
A szabály az szabály, a rendet be kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!