Ma megvesszem a havi bérletet, akkor mától 5-ig jó lesz?
Gemenc Volán.
Szekszárd-Fadd.
Havi bérletet már nem érdemes vásárolnod, mert kifizeted a teljes árat, és csak május 5-én 24:00-ig érvényes. Szerintem, már nem is tudsz április havi bérletet venni.
A második félhavi bérlet csak 19-én 0:00 órától lesz érvényes; május 5-én 24:00-ig.
Én, a helyedben, 30 napos bérletet vennék. Annyiba kerül, mint a havi. Megadhatod, hogy melyik naptól legyen érvényes (például 2018. április 17-től); azon a napon 0:00 órától érvényes. A következő hónapban ugyanazon nap (a példa szerint 2018. május 17.) 24:00 óráig érvényes.
Sajnos csak most találtam a kérdésedre; a pénztár 16 órakor bezárt.
Holnap reggel 7-kor nyit; ha alkalmas, meg is veheted a 30 napos bérletet holnapi nappal kezdődően, és már reggel bérlettel utazhatsz.
(Ha a linket azért adtad meg, hogy bizonyítsd, van Gemenc Volán, akkor nézd meg a lap alját! „Fenti adatok legutóbbi ellenőrzésének dátuma: 2006.10.31”
Majd nézd meg a busz oldalán a feliratot: DDDK lesz rajta, a kaposvári székhely elérhetőségével.)
Igen, május 5-én még egész nap érvényes, 24:00 óráig.
Azért, csütörtök előtt, figyelmes buszsofőrnek ne mutogasd láthatóan, mert még nem érvényes.
Ahogy, az általad megadott második linken magad is elolvashatod. (2. pont)
Ha csütörtök előtt ellenőr lesz, akkor hiába ajánlom, hogy ne nagyon mutogasd; ő ragaszkodni fog hozzá. És a pótdíjhoz is.
Rendben.
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!