Brigcifolti kérdése:
Pécsről Kaposvárra mennyi a buszjegy?
Figyelt kérdés
Tudom, megnézhetném az oldalakon stb. De nem tudok kiigazodni rajta. Diák vagyok, ha nincs meg a diákigazolvány, személyi is jó? Előre is köszönöm a válaszokat.2018. ápr. 4. 11:07
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy mennyire emelkedhetett azóta mióta én voltam diák, de pár évvel ezelőtt 670 Ft volt legtöbb esetben, de ez attól függött, hogy Szigetvár felé vagy Sásd felé jöttél. Ha Sásd felé jöttél akkor olyan 750 körül volt. Diákigazolvány nélkül pedig nem fogsz tudni diákjegyet venni, tőlem is mindig elkérték, hogy megnézzék, van-e rajta érvényes matrica.
2/3 anonim válasza:
Persze jó a személyi, arra hogy igazold magad. Vagy ha arra van ragasztva a féléves matrica. Egyébként diák kedvezményt diákigazolványra adnak.
3/3 anonim válasza:
A teljes árú 1300-1490 Ft között van útiránytól függően, ennek kb fele a diákjegy ára. Azért kb, mert nem néztem, van-e köztük kiegészítő jegyes járat,
A személyi nem jó e kedvezmény esetén semmire. Vagy diákogazolván kell vagy azt helyettesítő igazolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!