Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Távolsági buszokon van-e WC,...

Távolsági buszokon van-e WC, ami használható?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 1. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%

az egész világ egy wc.

pl: a lakatos familia tagjainak nem gond ha nincs wc, megoldják anélkül is, akár a buszon is.

Otthon is az ajtó elé rottyantanak ha rájuk jön, és az se zavarja őket:-D

2018. ápr. 1. 09:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Általában, ha van is wc a buszon, nem használható. Viszont hosszabb járatokon szoktak lenni hosszabb megállások, ahol el lehet menni wc-re.
2018. ápr. 1. 09:59
 3/11 anonim ***** válasza:
19%

van de nem használható ami elég kellemetlen főleg ha az ember bever 1-2-3 sört a buszon :-) Én így jártam :-)

Elindultunk Lenygelbe Debrecenből reggel 8-kor és bevertem 2 sört...a busz nem állt meg....majd összeh....tam magam :-)

Aztán megálltunk....elvégeztem dolgom örültem és bevertünk ismivel még két sört...ismét nem állt meg 2 órát......ismét probléma :-)

Szóval ja a hosszú út és a sör nem jó kombináció, de a sör az finom :-)

2018. ápr. 1. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

3-as, itt belföldi menetrend szerinti járatokról van szó (= távolsági). Amit te tárgyaltál, az egy nemzetközi különjárat lehetett.

Kérdező, tipikusan nincs WC ezeken a járatokon, bár kivételek vannak. Érdemes hosszabb utak előtt megnézni a menetrendben, hol van tartózkodàsa a busznak és késés esetén megkérdezni a sofőrt, hogy mikor indul tovább. Általában amúgy bejelentik a pihenő hosszát.

Azonban én többek között ezért is vagyok adott esetben hajlandó hosszabb vagy átszállásos útvonalon vonatozni, mert így kényelmesen elsörözgetek, több helyem van, felállok, nézelődök, a mosdó is kéznél van, manapság már kellően kulturáltak is a járművek a legtöbb távolsági vonatban, szóval sok minden nem szól számomra a buszozás mellett.

2018. ápr. 1. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Nincs.
2018. ápr. 1. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha valaki majdnem behugyozik, de utána megint muszáj bevernie két sört, mert nem bírja ki, ott már gondok vannak...
2018. ápr. 1. 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
39%

6-os írtam, hogy 1. kirándultunk= sörözés :-)

2. már sikerült elintézni a problémát, de nem kalkuláltuk bele, hogy ismét 1000 évig megyünk :-)

2018. ápr. 1. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Változó, igazából társaságtól függ. Volánbuszon pl. nem szokott lenni, de Polskibusszal mentem egyszer az ő buszukon volt WC és lehetett is használni.
2018. ápr. 1. 13:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Flixbus? :D
2018. ápr. 1. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Szinte minden turista vagy távolsági buszon van, de teljesen kizárt, hogy a sofőr ki is nyissa ezeket.
2018. ápr. 1. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!