Az M3-as metró most végül hol van lezárva, és mely részeken közlekedik?
Azt tudom, hogy Lehel tértől Újpestig zárva, oké.
És a többi szakaszán?
KöKi és Arany János utca között kellene utaznom ma kora délután, és majd késő este is.
Egy ismerősöm azzal riogat, hogy ő egyik nap ezen a szakaszon is pótlóbusszal közlekedett. Neten nem találok hivatalosat erről, és az útvonaltervező sem egyértelmű.
Aki arra jár nap mint nap, megírná, hogy mi a valós helyzet? És ha valóban lezárás van, akkor mikor és meddig kb?
6-7-es! Lájk a linkednek és a segítőkészségedért!
Az 1#, 5# és 8# számú díszpintyeknek pedig:
Pár nappal ezelőtti tervezésemkor a bbk oldalán kezdtem. Volt infó arról, hogy mi a helyzet az északi szakaszon, volt infó erről a szakaszról de bizonyos dátumokra vonatkozólag, amelyek már ELMÚLTAK, továbbá ezeregy busz, meg más járatokról, amelyek másfele közlekednek.
Arról, hogy mi a helyzet az M3 déli szakaszán aktuálisan, arról semmi. Közben le is állt az oldal, nem lehetett tovább keresgélnem rajta, ma meg már feladtam hogy újra vacakoljak vele, lassú a gépem is hozzá.
BKK facebookján is minden más téma ment, csak ez nem. Google nem segített. De próbáljátok végig mindezeket! Felejtsétek el, hogy nap mint nap a ott metróztok és képben vagytok, képzeljétek azt, hogy vidékről utaztok szökőévente, ami legyen most aktuális, és keressetek biztos infót arról, amit kérdeztem!
A kérdésem pedig nem a 90% felesleges kérdések egyike. Hanem ponthogy aktuális, és sok más embert is érinthet! Számotokra lehet, hogy felesleges, mert vagy tudjátok, mivel arra jártok, vagy nem is érdekel tieteket. Egyébként pedig roppant gáz, ha ennyire ráértek, hogy minden kérdést végignyaltok, hogy melyik felesleges szerintetek és melyik nem. De látom nagyon magányosak lehettek, ha még bele is szóltok. Nincs kivel beszélgetnetek? Írjatok egymásnak privátban, és kössétek le egymást, ne szemeteljétek tele az oldalt a buta véleményeitekkel!
Még valami!
Ha könnyen megtalálható infó is lenne egy kérdés kapcsán... Pl. ha valaki megkérdezné, hogy nyitva van-e a macska téren a kutyabolt? Mert már 10 éve nem járt arra... Én meg ha pont a macska téren lakom és tudom..., akkor simán beírnám, hogy igen ettől-eddig, vagy nem már tavaly felszámolták, bármi... Nem azt írnám, hogy menj fel a kutyabolt oldalára.
Egyrészt mert nem kerül több energiába leírni az előbbit, mint az utóbbit, másrészt mert több oka is lehet, a kérdést felteszi, ha meg a kérdésébe bele is írja, hogy nem talált infót, akkor pláne szívesen segítek. És nem vagyok olyan unatkozó díszpinty, mint ti, hogy más értelmetlenségekről prédikáljak...
A metrót pedig sokan használják naponta, akik kisujjból vágnák, hogy mi is a helyzet jelenleg. Ilyen emberek, pontosítok! Ilyen emberek közül a rendesebb és segítőkészebbektől vártam volna választ, ha épp olvassák.
Ennyi! A nagy unatkozásotok közepette ahogy végigolvastátok e válaszom, remélem egy kicsit tanultatok belőle, és hozzátehettem valamicskét a szellemi fejlődésetekhez!
Most mennem kell, szevasztok!
#11:
Ezek után vissza se gyere, hálátlan.
Van benne valami bájos, ahogy leírod, miket bénáztál.
De most komolyan, mire gondoltál, amikor nem láttál semmi változást a metró déli szakaszával kapcsolatban? Mert ott nincs olyan konkrét változás, mint az északi szakaszon. A teljes menetrend ott van, benne leírva, hogy mikor közlekednek a pótlóbuszok, és kész. Az útvonaltervezőben meg időpontot is megadhatsz, meg fogja mondani, hogy mikor mivel mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!