Hatvanból Kőbánya-Kispest állomásra hogyan lehet a legrövidebb idő alatt eljutni?
Igen, jól látod! Hatvan felől Keletibe megy, ez fix.
A BKK-ra ezután több variáció is van, hogy melyik a leggyorsabb vagy számodra legoptimálisabb, az változó lehet.
Na pl. kérdésem, hogy te pont KöKin akarsz kilyukadni, vagy esetleg azon a vasútvonalon utaznál tovább kifele, esetleg ferihegy fele, vagy ilyesmi?
Én nem biztos, hogy a metrót választanám. Hanem pl Keletiből felszállnék a 7-es vagy valamelyik buszra (több is megy) és eljönnék a Thököly/Hungária sarokig, felmennék szemben Zugló vasúti megállóba, onnan 10 perc vonat, ha épp jön egy vonat. (na meg én amúgy is ferihegy fele szoktam eleve tovább vonatozni...:))
De nézd meg a BKK útvonaltervezőt, láthatod mik a lehetőségek!
Arról nem beszélve, hogy a metróval csomó megálló, ma pl nekem pótlóbuszra kellet szállnom.... Bár mivel van helyismeretem, nem bonyolult, de aki elve nem ismeri a környéket és ilyenbe ütközik, hát nem a legoptimálisabb, pláne ha siet! Ja, kolleganőm meg hetente legalább beszámol arról,, hogy valahol a Határ út környékén dekkolt a metró nem keveset, ezért-azért...
Ezért érdemes megfontolni Zugló fele a vonatot, hisz az csak 2 megálló, és oda a gyors buszokkal is csak 1 megálló.
De ehhez kellene azt tudni, hogy KöKitől mi a cél? Pont a KöKi és ennyi, oda mész Kérdező időre? Vagy merre tovább?
Annak nincs jelentőség, hogy Füzesabonyból jössz, a Keleti fix. És ugye az utazás időpontja lenne még lényeges kérdés a jó válaszért...
Hát ha Zuglóról mennék, akkor oda külön vonaljegy meg vonatjegy is kellene. És ez is egy rakás időnek tűnik nekem, mire a Keletiből átevickél valaki a Zugló állomásra.
Akkor már a metrózás tűnik a legrövidebbnek/leglogikusabb útvonalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!