Máshol is ilyen undorítóan büdösek a buszok?
Amikor busszal utazok, az esetek nagy részében olyan hányingerkeltő szag van, hogy rosszul leszek. Javarészt a büdös emberek miatt, mosdatlan taták, igénytelen cigányok, ráadásul maga a busz is büdös. Ma például hazafelé menet a buszon felhozta valaki a kutyáját, aminek szó szerint olyan irdatlan szaga volt, mint valami 10 éve rohadó kajának kutyaszarral keverve. Olyan rosszul lettem, le is szálltam jópár megállóval korábban.
Ti nem szoktatok szag miatt rosszul lenni tömegközlekedési eszközön? Vagy csak az én szaglásom ilyen érzékeny?
büdösek a buszok? Melyik ország, melyik város? itt Budán még nem találkoztam büdös busszal.
Te biztosan jó illatú vagy? A lehelleted rózsaillatú? A stift, amit használsz, mindenki kedvence? Örülök, hogy ismered a tíz éve rohadó kaja szagát kutyaszarral keverve...ilyen van otthon?..mert én el nem tudom képzelni, az milyen lehet..
Az én szaglásom igencsak érzékeny, de nem találkoztam büdös emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!