Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestiek segítség? (Lent)

Budapestiek segítség? (Lent)

Figyelt kérdés

Sajna megbüntettek a metrónál,mert 2x lyukasztottam a jegyet.Pedig volt egy tömböm és siettem és nemfigyeltem hogy az első jegy már kivan lyukasztva. :/ Na mind1,az a baj hogy nem vagyok pesti és nemtudom hogy lehet eljutni az "VII. Akácfa utca 22"-be.Mert oda kell elmennem.Stadionoktól vagy a Keletitől hogy lehet oda eljutni?? Írjatáok le hanyas metró villamos/ melyik tér stb télleg nemvagyok pesti :S

Lécci segítsetek,köszönöm!

2010. jún. 8. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:

most komolyan ezeknek akarsz fizetni???

egyébként szívesen elmondom.

piros metróval elmész a blahára, ott feljössz az aluljáróból, megnézed melyik sarkon van a burger king. ott befordulsz. az az akácfa., mész kb 200m-t, és bal oldalon lesz a headquarter.

2010. jún. 8. 14:46
 2/8 A kérdező kommentje:

muszály vagyok multkor 12ő lepedőt fizettem,mert küldték a levelet ...b*sszák meg.

msot 2őt kell és + bérletet bemutatok.

és a stadionoktól lehet elmenni a blahára?ugy írtad?

2010. jún. 8. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, a 2-es (piros) metró jár a Stadionoknál és a Blahánál is.
2010. jún. 8. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
levelet legközelebb csak akkor fogadj el, ha tértivevénnyel küldték:P és ha van bizonyíték (jegyzőkönyv).
2010. jún. 8. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:

A másik meg az, hogy nem vagy köteles kiadni az adataidat. Nincs joguk hozzád érni sem. Kihívhatják a rendőrt, de tőle meg kérheted, hogy ne adják ki harmadik személynek az adataidat, aztán kézcsók. :D

Sajnálom, hogy megbüntettek, remélem nem fognak még egyszer...

2010. jún. 8. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Újabb példa hogy a becsületeseket szivatják azok a g*ci ellenőrök, egy normálisabb kilyukasztott volna veled egy új jegyet és kész...de a legtöbb az egy genyó... én is azt mondom hogy ne ad ki az adataidat, pláne ilyen helyzetben, hogy még lyukasztottál is!!
2010. jún. 8. 16:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget,remélem majd oda találok :)

Hát igen,ha lógni akartam volna akkor nem egy tömböt vettem volna....az a vicces hogy a metrónál akik jegyeket figyelik mikor lemész,még azok is átengedtek...lol

2010. jún. 8. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én napokig jártam le a bécsi napijeggyel a metróba.

Amúgy Bécsben elfelejtettem kezelni megvétel után és jöttek a kallerek mutattam hogy van és elkezd nekem németűl magyarázni én meg csak néztem. Aztán váltott angolra amit úgy ahogy értettem és mondta hogy rá van írva hogy kezeljem. Elvette tőlem oda ment a lyukasztóhoz kezelte, vissza adta elköszönt. Ezt is lehetett volna így de ez magyarország.

2010. jún. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!