Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ferihegyre hogyan lehet a...

Ferihegyre hogyan lehet a leggyorsabban eljutni tömegközzel ha valaki Pécel felől érkezik vonattal?

Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Pécelről hova érkezik a vonat?
2018. febr. 21. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az nem derült ki pontosan, hogy konkrétan Pécelről, vagy csupán abból az irányból... Ha a településről, akkor érdemes busszal bemenni Keresztúr központba, onnan 98-as busszal a Csévéző utcáig, ott átszállni a 200E-re és az a reptérre visz. Ha viszont a Pécel csak mint átutazásai irány szerepel, akkor Rákoscsaba-Újtelepnél érdemes leszállni, és onnan szintén a 98-as busz megy, a már említett pestlőrinci átszállással. Ha rajongsz a metrózásért, akkor vonattal el lehet menni a Keletiig, onnan M4/M3 vagy M2/M3 kombóval Kőbánya-Kispestig kell menni, onnan meg 200E busszal a reptérig. Ha különös vonzalmat érzel a feláras gyors buszjáratok iránt, akkor 100E busszal is mehetsz a Deák tértől, ami a Keletitől az M2 metróval érhető el.
2018. febr. 21. 16:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat. Közben megnéztem pár variációt. Minden esetben hosszú idő eljutni oda de talán a 98as busszal járnék a legrosszabbul. Túl sok a megálló.
2018. febr. 21. 16:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Abból az irányból.
2018. febr. 21. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
A megállók számán kívül a menetidőket lenne érdemes nézni. Például a Keletin keresztül tiszta ráfizetés, ha az időtartamot nézzük.
2018. febr. 21. 17:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mindenütt 1 óra körüli az időtartam. Én részemről a busz sokkal lassúbbnak tűnik. Nem kell a deákig bemenni ott a 4es metró. Jó persze igaz a városhatár és a keleti között van különbség. Nézegetem milyen lehetőség volna még olyan busz ami kevesebb megállóval jár. De akkor elvileg ez 98 van csak.
2018. febr. 21. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyilván a legrövidebb útvonalon érdemes menni: S80 vonattal Budapest felé Rákosligetig, onnan 98, esetleg 198 busszal Kőbánya-Kispest v Dél-pesti garázs fele a Csevezo utcáig, majd 200E busszal. Egy órába bele kell férnie nagyjából.
2018. febr. 21. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Leírom neked a legkevesebb megállós eljutást. Menj Gödöllőig az S80-as vonattal, lehetőleg olyannal, ami nem áll meg Gödöllő-Állami telepeken, ez 2 megálló Péceltől. Menj sebes vagy gyorsvonattal a Keletiig, ez 1 megálló. Onnan a 4-es metróval a Kálvin térig, ez 3 megálló. Onnan a 100E-vel 1 megálló a reptér. Ez 2+1+3+1=7 megálló. Ezt a példát azért írtam le, hogy lásd, nem minden a megállószám. Valóban kevesebb megálló bemenni a városba, de elég nagy kerülő mind távban, mind időben. Menj S80-as vonattal Rákosligetig, ott megáll a 98-as és 198-as busz is. A 98-ast ajánlom, a 198-as kerülőt tesz Rákoskeresztúron. A Gyömrői útnál át tudsz szállni a 200E buszra (Csévéző utca). Természetesen nem kell ránk hallgatnod, mehetsz metróval is, de a kérdésed a leggyorsabb eljutásra vonatkozott, az a 98-as busszal lehetséges.
2018. febr. 22. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!