Videó visszanézés?
Miért fizettél neki vagy adtad meg az adataidat, amikor te nem akartál csalni? Ott volt nálad a jegy (gondolom), megmutatod, hogy "itt van, most szálltam, fel, nem jutottam el még a lyukasztóig".
Én is voltam hasonló helyzetben, Debrecenben buszon, még sok évvel ezelőtt. Ott a 2 ellenőr konkrétan nem is hagyta, hogy eljussak a lyukasztóig, közölték, hogy mire az ajtók becsukódtak, már ki kellett volna lennie lyukasztva a jegyemnek. Erre kérdeztem, hogy ezt mégis hogyan gondolták, amikor a hátam mögött csukódott az ajtó, a lyukasztó meg odébb van, de közölték, hogy ez a szabály és kész. A jegyet elvették, nem adtam nekik semmi mást (pénzt, adatokat), a következőn (ahol amúgy is akartam) leszálltam, ők is leszálltak utánam, és elkezted kiabálni, hogy álljak meg, mert rendőrt hívnak, én meg elsétáltam.
#4:
Szerencsére ezt itthon még el lehet játszani, de odakint nyugaton az ellenőrnek már joga van feltartóztatni és ott tartani, amíg a rendőrség megérkezik. 1x lehet nálunk is így lesz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!