Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Videó visszanézés?

Videó visszanézés?

Figyelt kérdés
Üdv, a mai napon állás remènyèben felutaztam pestre ès igènybe vettem a bkk adta lehetősègeket. Felszálltam a villamosra ès amint tudtam megkapaszkodtam, hogy ne essek el a minden felè folydogáló latyak miatt. Közben persze kerestem a lyukasztót. Megláttam, pont a másik oldalt volt pár megtermett emberen túl, már majdnem sikerült átverekednem magamat amikor megjelent egy ellenőr. Nyílván nem hitte el, hogy csak akkor szálltam fel, vèlemènye szerint előle futottam(csúszkáltam). Tehát vissza lehet nèzetni a felvètelt, hogy tènyleg csak akkor szálltam fel ès mentem volna lyukasztani vagy esèlytelen a büntetès elengedèse? Lehet mondani, hogy nem nagy összeg a büntetès, de egy munkanèlkülinek igen is az.

2018. febr. 20. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha van kamera az adott járművön, akkor az eset visszanézhető, igen. Mármint ők nézik vissza.
2018. febr. 20. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Volt kamera. Ès ebben az esetben kèrhető a büntetès elengedèse? Nem látom túl reálisnak, hogy egy tömözz járművön minden új utas 20mp belül tudjon lyukasztani. Nagyon kellemetlen, hogy ilyen helyzetbe kerültem ès az èrtèkelès alapján nem èn vagyok az egyetlen.
2018. febr. 20. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A felvételeket azt hiszem 3 napon belül törlik. Holnap hívd fel a BKK-t és tudasd ezt velük, hogy megtudd mit lehet tenni, hogy ne töröljék a felvételt.
2018. febr. 20. 20:25
 4/6 eddiboy ***** válasza:

Miért fizettél neki vagy adtad meg az adataidat, amikor te nem akartál csalni? Ott volt nálad a jegy (gondolom), megmutatod, hogy "itt van, most szálltam, fel, nem jutottam el még a lyukasztóig".

Én is voltam hasonló helyzetben, Debrecenben buszon, még sok évvel ezelőtt. Ott a 2 ellenőr konkrétan nem is hagyta, hogy eljussak a lyukasztóig, közölték, hogy mire az ajtók becsukódtak, már ki kellett volna lennie lyukasztva a jegyemnek. Erre kérdeztem, hogy ezt mégis hogyan gondolták, amikor a hátam mögött csukódott az ajtó, a lyukasztó meg odébb van, de közölték, hogy ez a szabály és kész. A jegyet elvették, nem adtam nekik semmi mást (pénzt, adatokat), a következőn (ahol amúgy is akartam) leszálltam, ők is leszálltak utánam, és elkezted kiabálni, hogy álljak meg, mert rendőrt hívnak, én meg elsétáltam.

2018. febr. 22. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:

#4:

Szerencsére ezt itthon még el lehet játszani, de odakint nyugaton az ellenőrnek már joga van feltartóztatni és ott tartani, amíg a rendőrség megérkezik. 1x lehet nálunk is így lesz ez.

2018. febr. 23. 12:45
 6/6 eddiboy ***** válasza:
#5: Csak gondolom nyugaton hagynak időt, hogy kezeld a jegyet, nem állnak eléd rögtön felszállás után, miközben a kezedben van a jegy, és mész a lyukasztó felé.
2018. febr. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!