NovaZeox103 kérdése:
Utaztatok a 37-es villamoson? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Sok rossz sztorit hallottam erről a viliről, de még sosem utaztam rajta. Ha valaki utazott már rajta, akkor el tudja mondani hogy milyen volt: Volt-e rajta valami furcsa látvány vagy valami érdekesség?2018. febr. 8. 16:38
11/14 A kérdező kommentje:
Azt mondták nyáron rosszabb a szitu.
2018. febr. 9. 09:18
12/14 anonim válasza:
Minden évszaknak és napszaknak megvannak a rossz oldalai. Télen a villamost lepik el a csövesek a fűtés miatt, az ember meg leszédül a villamosról a szaguk miatt. Nyáron a magukat van damme-nak érző utcagyerekek próbálják szétverni a villamost. Nappal a perui anyák szitkozódásától hangos a villamos, este felé a bluetooth hangszóróktól, és a nap bármely szakában a részegek félrebeszéléstől. Mostanában ahogy elnézem a salgó temetői, a kőbányai garázs, és a pongrácz lakótelepi megállók a veszélyesebbek. Villamost vezetve kénytelen vagyok arra menni, de ha tehetném inkább felszedném ott a sineket!😂😂
13/14 A kérdező kommentje:
#12 te nem Bence Kuhár videójábol vagy??? XDDD
2018. febr. 11. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!