Ezt az igazolás amit kaptam maga a buszbérlet?
Most veszek elsőnek buszbérletet amit el magyaráztam a pénztárosnak is. Kértem tőle egy távolsági buszbérlettet Nánás-Debrecen, kifizettem és kaptam egy igazolás
Ha én ezt az igazolást felmutatom a busz vezetőnek akkor nem kell fizetnem minden beutazásnál? Az Igazoláson semmilyen dátum nincsen feltüntetve hogy mikortól meddig érvényes, vagy ezt nekem kellene rá írni ?
Szerintem az eggyel korábban kitett kérdésednél megkaptad a a választ.
#2: A legtöbb vidéki társaságnál kötelező még mindig ez a kézzel írt fecni. Nálunk a gyerek nem az állandó, hanem az ideiglenes lakcíme szerinti helyről buszozik az iskolába, kiállították ezt a papírt a pénztárnál, de azt mondták, hogy azért hordja mellé a lakcímkártyát is. Ugyan miért? Akkor miért állították ki az igazolást a lakcimkártya alapján, ha az is kell hozzá? Ilyen aztán sehol nincs leírva, direkt végigböngésztem a DDKK szabályzatát.
Tyűha, 15 éve voltam iskolás utoljára, akkor is ezt használták még...
A buszbérlet valahogy így néz ki, ilyet nem kaptál? Régen ezzel kellett menni, meg a másikkal ami nálad is van.
Közben kérdező egy másik kérdésénél megkapta a választ. https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..
Kapott bérletet is mellé, csak nem gyárit, hanem géépel nyomtatottat, ami mivel gy kisebb volt, azt hitte csak valami bizonylat vagy nyugta, még jó hogy nem dobta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!