Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A barátnőm megkérdezte hogy...

A barátnőm megkérdezte hogy egy vonat hány vágányt húz maga után, szerintetek hányat húz? 17/F

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam ezen de nem tudtam rájönni, hogy hányat húzhat, segítsetek kérlek!

2018. jan. 9. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
egyszerű: nullát.
2018. jan. 9. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Hát, vagy nagyon falusi vagy nagyon városi, de ezek szerint nem az eszéért szereted.

Legalább jól néz ki?

2018. jan. 9. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Mint a kettőtök iq ja együtt. Nulla.
2018. jan. 9. 22:09
 4/12 D. Brasco ***** válasza:
81%
Ezt most nem tudom...hogy el lett tévesztve a kategoria.....gondolom a humor topicba szántad.....bar ez oda is kevés annyira szar....
2018. jan. 9. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Tudjátok, hogy mi a vonat, meg a vágány? Na jó, ráérek, segítek, okosodjatok. A vágány maga a sínpár, amin megy a vonat. Tehát szerencsés esetben egyet sem húz maga után. De kocsit sem húz a vonat, mert maga a szerelvény a vonat. A kocsik a vonatvány, azt pedig a mozdony húzza. De tolni is tudja. Sőt, hogy kicsit összezavarjalak, van, hogy az egyik mozdony húzza a kocsikat, a másik meg tolja. Na ez elég gondolkodni való lesz egy hétre. Érettségizni ne menj jövőre.
2018. jan. 9. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem inkább azt döntsd el, hogy a vonat megy a sínen, vagy a sínt húzzák a vonat alatt. Utána beszélhetünk a kérdésedről...
2018. jan. 9. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A válasz: az összeset.
2018. jan. 10. 09:59
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Inkább te húzd magad után a barátnődet egy talicskán a kukoricásba.
2018. jan. 10. 14:10
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
A sínt húzzák a vonat alatt. Vagyis jobban mondva a vonat áll. A föld meg pörög alatta. Azt így halad előre. :-)
2018. jan. 10. 15:37
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon vagány lehet az a vonat, amelyik a vágányt húzza maga után. :D

Ha ezen sokat gondolkozol és nem jössz rá a megoldásra, ott bajok vannak. :D

2018. jan. 10. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!