Leírna nekem valaki hogy jutok el a Keleti pu. - ről a 1134 váci ut33- rá? Esetleg nyomtatható BKV menetrend?
Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 14:46
1/7 anonim válasza:
Trolibusz direktbe átvisz. 79-es troli felszállsz és a Váci út Dózsa György útnál leszállsz, ott a V33
2/7 anonim válasza:
Tegnap még a Déliből akartál menni. Ugyanúgy az M2 metróval kell a Deák térig menni, majd az M3 metróval a Lehel térig és onnan M3 M3A metrópótlóval, vagy hétköznap este és hétvégén egész nap metrópótlóval közvetlenül a Deaktol a Dozsa György útig.
Hétköznap kora estig jó alternatíva a 79-es trolibusz, ez átszállás nélkül elvisz a Dozsa György út M megállóig, de elég ritkán jár.
4/7 A kérdező kommentje:
3-es azért mert még nem tudom hogy Komárom vagyan vagy Pozsonybol megek-e
2018. jan. 8. 15:04
5/7 A kérdező kommentje:
Bocs. Elírtam. A 2- nekem szól. Amúgy kossz az infot
2018. jan. 8. 15:06
6/7 anonim válasza:
Menetrendeket a [link] oldalon találsz, ki is tudod nyomtatni azokat, de szerintem felesleges, mert szinte minden sűrűn jár.
7/7 anonim válasza:
Dózsa György M mint Metró, az a Váci / Dózsa sarok ott van a Váci33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!