A flixbus tényleg ilyen olcsó?
Igen, annyi.
De egy Bp-Londont akkor sem vállalnék be, ha fizetnének érte. Neked sem ajánlom.
így van, ez teljesen átlagos ár, repülővel arányaiban olcsóbb. inkább attól függ a dolog, hogy mi a célod. a buszra felszállsz a városközpontban, és leszállsz a városközpontban. repülővel(főleg fapadossal), meg mondjuk még a reptérről be kell jutnod a városba. nyilván ez függ a várostól is, de mondjuk nem feltétlenül olcsóbb egy olyan városba repülni, ahol 30 km-re van a repülőtér és csak transzferbusz megy plusz 8-10ezerért.
az tény, hogy kényelmesebb sokkal, pozsony még nem vészes, de berlinből jöttem haza busszal...odafelé éjszakai vonattal mentem. azért már az is klasszisokkal jobb volt 10-12 órás úton, de 2 órás repülőút azért mindenképp jobban megérte volna, berlinben van helyijárat, tehát ott például nem igazán drágább a repterekről való bejutás.
Flixbus csak időnként nagyon olcsó, amikor rengeteg üres hely van a buszon, és hamar el akarják passzolni a jegyeket. Amúgy ha erősen igénybevett járatról van szó, akkor irreálisan drága is lehet (állandóan változnak az árak).
Amúgy megbízható, komoly cég ez, nem hallottam rá panaszt, persze kissebb incidensek előfordulhatnak, de ilyen max 1000 kilóméteres viszonylatban kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!