Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A flixbus tényleg ilyen olcsó?

A flixbus tényleg ilyen olcsó?

Figyelt kérdés
Ez csak nekem tűnik olcsónak? Budapest-Berlin 14ezer ft. Budapest - Pozsony 2500ft !? Hogy van ez ? :D
2018. jan. 5. 21:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Budapest-Berlin annyira nem is olcsó akkor, fapados repülővel 3 ezerből megvan egy útra, ha jókor foglalsz. :P
2018. jan. 5. 21:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Még kocsin kívül semmivel nem jartam külföldön . Pozsonyba szeretnék most legelőször is menni . És árakat annyira nem ismerve kicsit meglepodtem . De foleg a Bp-Londonon 25ezerbol megvan !?
2018. jan. 5. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Igen, annyi.

De egy Bp-Londont akkor sem vállalnék be, ha fizetnének érte. Neked sem ajánlom.

2018. jan. 5. 22:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Gondolom a nagyon hosszu utazasi ido miatt
2018. jan. 5. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Fapados repjegyeket is találsz olykor fillérekért. Egyébként külföldi utazások esetén hatalmas különbségek lehetnek az árakban, ezért jó résen lenni.
2018. jan. 5. 22:54
 6/11 anonim ***** válasza:

így van, ez teljesen átlagos ár, repülővel arányaiban olcsóbb. inkább attól függ a dolog, hogy mi a célod. a buszra felszállsz a városközpontban, és leszállsz a városközpontban. repülővel(főleg fapadossal), meg mondjuk még a reptérről be kell jutnod a városba. nyilván ez függ a várostól is, de mondjuk nem feltétlenül olcsóbb egy olyan városba repülni, ahol 30 km-re van a repülőtér és csak transzferbusz megy plusz 8-10ezerért.

az tény, hogy kényelmesebb sokkal, pozsony még nem vészes, de berlinből jöttem haza busszal...odafelé éjszakai vonattal mentem. azért már az is klasszisokkal jobb volt 10-12 órás úton, de 2 órás repülőút azért mindenképp jobban megérte volna, berlinben van helyijárat, tehát ott például nem igazán drágább a repterekről való bejutás.

2018. jan. 6. 06:25
 7/11 bp1985 ***** válasza:
71%
Londonba tavaly 23 ezer volt oda vissza a repjegyem. Hidd el, pont nem a 2000 forint érdekel, mert nem kenyérre kell, de 2 óra alatt kiér, nem 24, meg ki tudja mennyi idő alatt.
2018. jan. 6. 07:17
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha időben foglalsz, tényleg nagyon olcsó a Flixbus, bár nyilván idővel más piaci szereplők is követhetik ebben. De a legfrekventáltabb útvonalakon repülővel is hasonló árakon lehet utazni,szóval inkább a nagyon árérzékeny rétegeknek szól a buszozás a 3-5 órásnal hosszabb távoknál.
2018. jan. 6. 08:30
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
A Budapest-Pozsony miért is olcsó 2500-ért? A vonatjegy is nagyjából ennyi, oda-vissza 17,50 euro (5 425 Ft), és a vonat is ott van 2,5 óra alatt, és szerintem kényelmesebb is.
2018. jan. 6. 09:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Flixbus csak időnként nagyon olcsó, amikor rengeteg üres hely van a buszon, és hamar el akarják passzolni a jegyeket. Amúgy ha erősen igénybevett járatról van szó, akkor irreálisan drága is lehet (állandóan változnak az árak).

Amúgy megbízható, komoly cég ez, nem hallottam rá panaszt, persze kissebb incidensek előfordulhatnak, de ilyen max 1000 kilóméteres viszonylatban kiváló.

2018. jan. 6. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!