Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Debrecenben a DKV ellenőrök...

Debrecenben a DKV ellenőrök tényeg normálisabbak mint más városban?

Figyelt kérdés

Multkor Nyíregyházán a helyi buszon utaztam és olyan morcosan kétre az ellenőr a jegyet,Debrecenben pedig egy női ellenőr kérte ma tőlem a jegyet,de szinte kedvesen mosolygósan köszönt mindenkinek és kérte a jegyet vagy bérletet.

Van különbség. Egyéb városban nem szoktam helyi járaton utazni,de az egyik barátom szokott és mondta,hogy az országban Debrecenben a legnormálisabbak az ellenőrök,de ha valakinek nincs jegye,megbüntetik vagy visszatartját a rendőr kiérkezéséig és ezért nem az ellenőrt kell szidni,hanem az utasnak saját magát,mert megszegte az utazási feltételt.

Azt mondta,hogy Nyíregyházán tényleg másabbak mint Debrecenben,Pesten meg nindenféle iskolázatlan,meg alkoholista embereket felvesznek ellenőrnek (ha ez igaz).

Miskolcon viszont volt már olyan,hogy a bliccelő gyerek visszafeleselt az ellenőrnek és kapott egy pofont is( ha ez is igaz-e).

Szóval szerintetek is minden városban másak az ellenőrök és Debrecenben a legnormálisabbak vagy mindenhol van köztük ilyen is,olyan is?

2018. jan. 3. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Megbírságoltak egy embert, mert vizet ivott a villamoson:

[link]

2018. jan. 3. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Ohó...

Mert akkor tilos volt a járműveken inni,ami tilos azért jogos a bünti,megintcsak nem az ellenòr volt a hibás.

Az megint más,hogy én sem értettem ezzel egyet,senki sem és nem is volt tiltva csak két hónapig,ha jol tudom.

Ezt nem az ellenőrök találták anno ki,de ez nem jó döntés volt ismétlem.

2018. jan. 3. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én mondom az ellenpéldát, szerintem Debrecenben egyáltalán nem normálisabbak az ellenőrök, volt olyan hogy akkor vettem a bérletem siettem suliba nem volt már időm felírni rá a számot, ezért meg megbüntetett 400Ft-ra adott ilyen "tombolát" és közölte hogy most azonnal a helyszínen ki kell fizetnem.. Akkor szerencsétlen 10éves gyereknek is írta a csekket mert éppen nem volt nála diákja, hátán 10 kilós táska de biztos nem diák már. Persze megértem az ő oldalát is és teljesen jogos ezzel nem is vitatkozom, de pont ott létem alatt nem sok emberséget tapasztaltam az egész DKV részéről.

Viszont Miskolcon lakok itt soha semmi bajom nem volt még az ellenőrökkel ilyen pl itthon is előfordulthogy nem írtam fel a számot adott egy tollat legyen szíves írja rá és ennyi. Aki nem kötekszik azzal szerintem az ellenőr is normális.

Az más kérdés hogy bedrogozott, részeg, koszos, mocskos nem mondom milyen embereket leszedik és akkor még ő áll feljebb holott jegyet bérletet hírből sem ismeri azt meg is értem hogy kap egy sallert.

Tehát, kilehet fogni ilyet is olyat is.

2018. jan. 4. 19:11
 4/4 MIKLÓS18 válasza:
Miskolcon normálisak az ellenőrök,aki együttműködik velük,nem bántják.Inkább néha az utasokkal van a probléma...(6-os,16-os járatok...)
2020. nov. 25. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!